:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
ja i nosim samo tange...
|
|
|
|
|
 |
ILIMAR Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad

|
|
Ne obozavam, ali neki put bas treba!
|
|
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
shanjer je napisao/la sledeće: | Dali Vam je ugodno da nosie tanga ves ili vise volite komotniji ves  |
Jednom samo obukla tanga gaćice, i skinula ih odmah nakon 3 sekunde, nisam mogla... Mada, ja obožavam bokserice, i njih najviše nosim, a kažu da su one slične tangama, ali meni su bokserice najudbonije... Pa, verovatno, jednom ću morati i tangice da obučem...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Uniqa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159

|
|
vise volim komotniji ves a l za posebno prigode uvijek obuce tangice
|
|
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
nevolim tange neudobne su i zuljaju
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
Nutella-girl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 12

|
|
tange i boxe nosim...samo tange vise kada izlazim isl..
|
_________________ Vasa Nutty  |
|
|
|
 |
Moytsa Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St

|
|
Tange mi vise uopce ne smetaju, totalno sam navikla na njih, ali naravno da nosim obicne tijekom onih dana u mjesecu
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
 |
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...

|
|
Stvarno mi je svejedno....Ako je neka intimnija prilika....onda obucem nešto zanimljivije...ali ovako svakodnevno baš mi je svejedno jesu li bokserice, obične gaćice ili tangice
|
|
|
|
|
 |
tijana87 Upućeni član

|
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 458

|
|
inferiorna_akasha je napisao/la sledeće: | Stvarno mi je svejedno....Ako je neka intimnija prilika....onda obucem nešto zanimljivije...ali ovako svakodnevno baš mi je svejedno jesu li bokserice, obične gaćice ili tangice  |
bas tako!!
|
|
|
|
|
 |
azra basic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2006 Poruke: 44 Mesto: Zenica

|
|
ja bez tangi ne mogu zivjeti...ja ne znam sta bih bez svojih bebica
|
|
|
|
|
 |
Sanjita Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Sremska Mitrovica

|
|
ok, nosim velike gacarone pa sta?
shalim se, pa ono, gotivim tange, strava su, ne smetaju mi, ali mislim da guza lepse izgleda u obicnim, ali kada je samo u njima, hehehe... kontate?
|
_________________ covek umire onoliko puta koliko izgubi ono sto voli! |
|
|
|
 |
majadim Iskusni član

|
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis

|
|
naravno da se prijatnije osecam u obicnim,pa i zdravije je nositi pamucne,ali kada situacija i garderoba zahteva nosim tange...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|