:: |
Autor |
Poruka |
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Velikih normalno ,mada to nije presudno
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Tema "Dali ste obozavalac Velikih ili Malih zenskih grudi(sisa)!!!" chlana Joca Delija
spojena sa vec postojecom.
Meni ravno, bilo ravno ili talasasto kao Himalaji. Ukratko.
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
samo da nije daska vala, ono, da imaš šta da vidiš i ako još imaš šta da uhvatiš, ma ništa bolje nema
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
dekicar92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 09 Avg 2008 Poruke: 28 Mesto: Beograd
|
|
Bitan je kvalitet, ne kvantitet... Očekujem da se svi slože
|
_________________ You forgot one very important thing mate. I´m captain Jack Sparrow.
Život je bolest koja se prenosi seksom.
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Oriental je napisao/la sledeće: | Sve je bitno... I velicina i oblik i bradavice, bitno da nisu preko cele sise I bitno je da nisu silikoni |
Slažem se potpuno,jedino u vezi veličine mi to nije toliko presudno, samo da nije ravna ka tresa,bar veličina 2,volim kad su zategnutije
|
|
|
pedja2121 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Avg 2008 Poruke: 19
|
|
pa licno mene bradavice mislim da je velicina nebitna i da nije toliko presudna
|
|
|
|
|
|
rosel Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 71
|
|
bravo ,tako dugo ste bili na mojoj temi,sa savrsenim komentarima,volela bih da ozivimo ponovo istu
nadam se da ima novim clanova koji bi dodali nesto licno
ljubi vas rosel
ps:pogledom ih probudite...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|