:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
koliko često? pa kad je kući, jako jako često čak štaviše i previše... kad god mu nešto zatreba, sok, klopa ili nešto od robe... samo viče: Jeeeecooo, odmah znam da je zagustilo
a inače kad je na poslu, neće i da mi se javi na tel kad ga zovem uglavnom jer ne čuje tel... a kako to pojma nemam... još uvek nije uspeo da mi objasni
i kad otputuje negde, bez mene i klinca... e to je komedija, telefoni se usijaju onda on zove bukvalno na svakih pola sata
tako nekako...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | koliko često? pa kad je kući, jako jako često čak štaviše i previše... kad god mu nešto zatreba, sok, klopa ili nešto od robe... samo viče: Jeeeecooo, odmah znam da je zagustilo
a inače kad je na poslu, neće i da mi se javi na tel kad ga zovem uglavnom jer ne čuje tel... a kako to pojma nemam... još uvek nije uspeo da mi objasni
i kad otputuje negde, bez mene i klinca... e to je komedija, telefoni se usijaju onda on zove bukvalno na svakih pola sata
|
E rekla bih da je tako i kod mene samo bi dodala ovo dok je na poslu telefon ni tad bas nije tih, znaci bukvalno previse.
A za sitnice da ne pricam.
|
|
|
|
|
 |
***Margarita*** Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd

|
|
svaki dan ali spaja nas samo dete i nista vise nazalost
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Zavisi kako kad, nekad se cujemo jednom dnevno, nekad par puta...
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
Deja-vu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42

|
|
Svaki dan,po dva puta...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ovaj moj bi non stop da pricamo na telefonu, a posto je meni to profesija i provedem 8 sati na telefonu, ja to izbegavam...ali zove kad hoce...najmanje 1 put na dan
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Zbog velike daljine i razdvojenosti, naši su telefonski računi poveliki. U principu, čujemo se jednom dnevno, između ostalog su poruke i drugi vidovi komunikacije kada za to imamo priliku i mogućnosti. Uglavnom, trudimo se makar jednim pa i kratkim razgovorom pobijediti daljinu.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
jako retko posto zivimo zajedno kad ode u drugi grad sam zbog obaveza, onda se cujemo par puta dnevno ili preko poruka,jednostavno tako smo navikli od prvog dana,i pre nego sto smo krenuli zajedno da zivimo culi smo se po stotinu puta dnevno
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Ne zove me. Mislim, komuniciramo putem chat-a na Facebooku i SMS-ova, obavezno svaki dan po nekoliko puta, ali ne pretjerano, mislim da nikad nismo tipkali na chat-u duže od pola sata, puno više vremena provodimo uživo zajedno.
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Svaki dan po nekoliko puta u toku dana.
Mada ponekad može da prođe i ceo dan da me ne nazove jer je recimo zauzet i sl.
|
|
|
|
|
 |
njanja1011 *look by njanja*

|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...

|
|
Cesto i razgovori su nam nenormalno dugi,pa cak i ako smo na poslu...
Ali meni to jako prija i ne smeta mi,nikad i nije,
uzivam u nasim razgovorima...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Zove najmanje jednom na dan, nekad bar za laku noc...nekad vise puta na dan...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|