:: |
Autor |
Poruka |
crazy_angeL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 61 Mesto: Vienna
|
|
uh ja obozavam mirsljave svece, imam ih previse hehe...
kad god vidim neku koja mi se svidja po izgledu kupujem odmah a jos + ako lepo mirise eee odlicna kombinacija onda
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
uf...obožavam sveće..
i mirišljave, nemirišljave...
imam jih punu sobu..
još mi najlepše kad ih upalim, ugasim svetlo, sušam muziku...i uživancija...hihih....
Uglavnom...obožavam ih...
|
|
|
|
|
**princess** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 106 Mesto: ... nedodjija...
|
|
imam ih brdo... buduci da sam pushach a naravno ne volim "miris" duvana mirishljave svece su savrsheno reshenje za odrzavanje lepog mirisa moje sobe
male, velike, raznih mirisa.... sve ih imam
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Obozavam ih, tako moja soba lepooooooooo mirise
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
obozavam ih, najvise mi se svidjaju sa mirisom jagode... mmm...
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
Idealno_loša Banovan! Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Nov 2008 Poruke: 463
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ne koristim ni stapice ni mirisljave svece...boli me glava od njih |
Od nekih i mene boli glava al od nekih npr malo laganijih mirisa bude predobro. Naravno da je extra romantično.
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Obozavam ih!
Sve oblike, velicine i nacin...
To mi je neki vid fetisa...jednostavno mi mora goriti svijeca u sobi...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Mirisljave svece ne praktikujem bas nesto jer se,bar do sad,uvek ispostavilo da uopste ne sire nikakav miris.
Samo su lepe za oko i to je sve.
Mirisljave stapice medjutim upotrebljavam vrlo cesto i super su.
Omiljen mi je miris sandalovine i Indije,a nije los ni miris sume i kajsije.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
Obozavam mirisne svijece..mmm...uvijek mi u sobi gori mirisna svijeca uff..taj miris..i osjecaj ugode je naprosto neopisiv...predobro osjecam se opustenije..lakse disem...xD..i..obozavam romantiku..a miris..a ono zavisi..
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Kakvo vi misljenje imate o tim mirisljivim svecama? Dali ih koristite? I kakve? Posto postoje vise vrsta: one obicne svece,one sto idu kao na isparavanje ili evetualno mirisljkave stapice ili nesto drugo? |
Hmm mirisljave svece, tiha muzika, opustanje i uzivanje Naravno obozavam ih Trenutno su u trendu obozavam da ih koristim kao delove dekoracije mog interijera (ono sto treba znati je to da se svece nikada ne cuvaju nove, cak ni kao dekor, vec uvek upale pa makar ih odmah ugasile, znak da volite da ugostite drustvo i volite prijatan ambijent, tako bar pricaju ovamo dok su ne upaljene svece znak "hladnoce" kod mene su trenutno nove svecice kao ukras na stolu led ledeni )
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Kakvo vi misljenje imate o tim mirisljivim svecama? Dali ih koristite? I kakve? Posto postoje vise vrsta: one obicne svece,one sto idu kao na isparavanje ili evetualno mirisljkave stapice ili nesto drugo? |
Kao sto rece lady, mirisljave svece koristim kao dekoraciju
Te nikad ne zapalim (jako sam hladna ), mozda cak i ne mirisu , a ako hocu da mi prostorija mirise upotrebim one posudice gde se odozgo naspe mirisljavo ulje a ispod se stavi obicna mala svecica
Inace svecice koristim i npr. kad hocu da se opustim; naspem u kadu toplu vodu, napravim si kupku, ugasim svetlo i upalim koju mirisljavu svecicu, pustim neku laganu muziku i samo uzivam ...
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
erilla je napisao/la sledeće: | Inace svecice koristim i npr. kad hocu da se opustim; naspem u kadu toplu vodu, napravim si kupku, ugasim svetlo i upalim koju mirisljavu svecicu, pustim neku laganu muziku i samo uzivam ... |
Moja NL ja bih dodala jos casu belog vina
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|