www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

studenti, spavate li?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
Jelena-hn
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 15 Avg 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 22, 2006 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista novo Very Happy
Stalna pojava nakon ucenja, izlazaka, ili smaranja profesora Laughing
Samo snimim neko lijepo mjesto za spavanja i uzivam, cak poslije budem odmorna da odem na kafu sa drustvom Wink

sasa_bajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 26 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 4:12 am    Naslov poruke: da Na vrh strane Na dno strane

da, ukoliko sam umoran od prethodnog, nocnog, ucenja. Very Happy

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da spavam,jos uvek nije toliko postalo gusto pa da ne mora da se spava

FatJoe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 10 Jul 2006
Mesto: Trebinje

russia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 7:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predavanja su mi mnogo dosadna, pa ih retko posecujem. Ako se i desi da odem cesto dremam do prve pauze pa razgulim Very Happy

korajber
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 15 Sep 2006

trinidadandtobago.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 3:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vele da je to spavajne dobro, skoro ko sex, mada ja mislim da sam jedanput zaspao na predavanju al se ne sjecam...pa...
spavanje, hm.... Laughing

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 5:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da spavam i to dobro al veceras bas necu spavat jer ocu da odem do devojke jer jjoj je rodjendan a moram i za cetvrtak da zavrsim 2 graficka +imam sutra predavanja od 10-6 tako da da bi sve stogao veceras bas i necce biti spavanja....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rizmal je napisao/la sledeće:
da spavam i to dobro al veceras bas necu spavat jer ocu da odem do devojke jer joj je rodjendan, a moram i za cetvrtak da zavrsim 2 graficka +imam sutra predavanja od 10-6 tako da da bih sve stigao veceras bas i necce biti spavanja....

Samo da podsetim da je ovde tema da li studenti spavaju za vreme predavanja. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dešavalo mi se samo na jednom predavanju, produži se a ti gledaš samo u jednu tačku

josé luis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da na nekim predavanjima prosto ne mogu da drzim otvorene oci

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos uvijek mi se to nije desilo, vredan student sta ces Wink

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 22, 2006 1:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Apsolvent sam, pa vise ne idem na predavanja, ali ni kad sam isla mi se to nikad nije dogodilo.

Pizza_Guy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Jan 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 21, 2009 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa uglavnom nisam nesto isao na predavanja skoro ali i dok sam isao nisam bas imao prilike da dremnem malo ...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> studenti, spavate li? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 9 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon