:: |
Autor |
Poruka |
biske Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo
|
|
domovi su mnogo bolji zato sto je jeftinije a i drustvo je ekstra
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Da sam pošla u neki drugi grad studirati bila bi u privatnom smještaju. Imala bi više mira nego u domu
|
|
|
|
|
|
mivanam Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 92
|
|
domovi su dobri zbog druzenja, ali je za ozbilno studiranje ipakk bolji privatan smestaj
|
|
|
|
|
|
bloody2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 60
|
|
Ako si druzeljubiva osoba i ne smeta ti buka, losi uslovi onda dom. Ali ako zelis stvarno da ucis i da zavrsis studije onda stan!!!
|
|
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Probala sam i jedno i drugo-privatni smestaj ima svojih prednosti,ali moj glas ide domovima-druzenje,zezanje..non-stop si okruzen mladim ljudima..Ja sam uzivala u domu..A i nauci se mnogo toga o zivotu,uopste.Mnogo ljudi iz razlicitih krajeva zemlje,sa razlicitim navikama..
|
|
|
|
|
|
GroundZero Mister Domaći.de 2008
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg
|
|
Domovi su zakon,pogotovo za zezanciju........
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Zao mi je sto studiram u svom gradu,necu iskusiti kakav je to studenski zivot u domu
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
ja sam privatno! bio bih u domu da moze! dom je zakon! na stotine riba i sve te znaju! drustva ima kolko neces! nekad sam ziveo u domu, znam kako je!
|
|
|
|
|
|
pikaboo Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 504
|
|
Bila sam privatno, a onda dve god. pred kraj studija presla u dom i nisam se pokajala ni malo, cak naprotiv, krivo mi je sto od pocetka nisam bila tu...zezanje do maximuma, da sam ponekad i zaboravljala gde sam i zasto sam tu , xx prespavanih predavanja, zurke po domu, izlasci "djuture", desavalo se i da iz grada odemo direktno na fax ...naravno, bilo je i perioda kada je po nekoliko nas sedelo u jednoj sobi i svako ucio za sebe, samo knjiga i tajac do pauze, i tako nedeljama do ispita...sve je stvar dobre organizacije...eeeh, sve sto je lepo ima kraj...
|
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Za one koje studiraju ili uce u nekom drugom gradu....
dali ste smesteni u domove ili u privatan smestaj? iskustva... zasto dom? a zasto privatan smestaj? |
Ne bi nikad mogla živit u domu, previše buke, previše ljudi, koncentracija za učenje nikakva
Više san za privatni smještaj, tipa iznajmit sebi stan i bit ka čovik na miru.
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Domovi ili privatan smestaj? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 |
Strana 9 od 9 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|