:: |
Autor |
Poruka |
djonzi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 66
|
|
Nekad mi se vise svidi nasa obrada nego original pesma ali svakako mi se svidja takva vrsta muzike!
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Mislim da Jelena Karleusa peva jedna pesma - "Zene volo dijamante". Ona je jedna od Tarkan pesme.
Mnogo od turbofolk u Ex-Jugoslavija, kao "manele" pesme u Rumunija, imala jedna izvor u orijentalna muzika. Ritam, melodija...
|
|
|
|
|
|
Guaranaman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 36
|
|
Svidja mi se turska muzika, uvek mi popravi raspolozenje... Pratim je na TV Balkanika.
|
|
|
|
|
|
mala_plava_18 Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292
|
|
Svidja mi se takva vrsta glazbe...u zadnje vrijeme odusevljena sam pjesmom Esena mono.
|
|
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Guaranaman je napisao/la sledeće: | Svidja mi se turska muzika, uvek mi popravi raspolozenje... Pratim je na TV Balkanika. |
Potpisujem, TV Balkanika je odlican...
Uvek ima razlicite muzike...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jako volim muziku sa Istoka... naj su mi Tarkan, Mustafa Sandal, Amr Diab, Nancy Ajram, Cameron Cartio, Arash, Ofra Haza, Khaled...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Volim je jer je to obicno folk, Tarkana obozavam, najbolja pesma mi je Dudu
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
U zadnje vrijeme slusam jednu Grup Hepsi.... Jako su originalne, i jednostavno dok sjedim na stolici se micem uz njih. Bas znam da objasnjavam stanja....
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
volim cistu tursku muziku....s obzirom da igram trbusni ples....ali cistu a ne ovi nasi sto prerade pa to je kao u modi....
|
|
|
|
|
|
stojke_86 EGO!'s superhero
|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Nov 2006 Poruke: 2334 Mesto: Beograd
|
|
Ako volite tursku muziku, poslušajte obavezno Rober Hatemo - Senden Çok Var
Čuo sam je u Turskoj, vrh je
|
_________________ Biti isti,
Biti poseban,
Biti slobodan,
Biti samo svoj! |
|
|
|
|
jeliceva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 4 Mesto: Arandjelovac
|
|
Radila sam 3 meseca u Tunisu prosle godine i od tada obozavam arapsku muziku...mada nisam uspela mnogo da se edukujem o njihovim izvodjacima,al nabavila sam par finih diskica.Mada,tunizani uglavnom slusaju muziku iz drugih arapskih zemalja,nemaju mnogo bas poznatih pevaca(bar koliko sam ja upucena)....mahom su najbolji iz Jordana,Sirije,Egipta...bas su mi ok Nancy Ajram,Elissa i George Wasouf.Al malo mi je teze da nadjem na nasim prostorima ovu vrstu muzike.Turska muzika je opet malo drugacija,sto zbog jezika,a i mislim da je komercijanlnija.Tarkan i Mustafa Sandal su mi super.
A ko sisa nase narodnjake,ja ih i onako ne podnosim.
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Meni se mnogo svidja pesma "Aicha" od arapskog pevača Khaleda, mada se to ne može uvrstiti u orijentalnu muziku.
Sting je napravio dobru stvar koristeći arapske motive( Desert rose).
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|