www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najbolje obucen pjevac na folk sceni
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
Dijanaaa100
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 09 Okt 2006

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zeljko joksimovic.

naravno Very Happy

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 5:15 pm    Naslov poruke: Re: Najbolje obucen pjevac na folk sceni Na vrh strane Na dno strane

tomislav horvat je napisao/la sledeće:
ko je po vama najbolje obucen pjevac??

Ne pratim baš folk estradu, pogotovo ne ove novije, ali koliko sam dosada primjetila, Ceca se dobro oblači. Na koncertima je previše vulgarna, haljine joj više otkrivaju nego skrivaju, ali ima jako dobrih. Ona je inače zgodna žena, nije mršavica, ima obline i sve joj lijepo stoji.
Nikako mi se ne sviđa Jelena Karleuša. Prekičasta je. Ne sviđaju mi se ljudi koji žele privuči pažnju odijevanjem. Ona stvarno pretjeruje u svemu od šminke do cipela i frizure.
Seka Aleksić je jako niska i zdepasta, ali joj isto dobro stoje haljinice koje nosi (u kojima sam je ja vidjela). Izvače je štikle, mislim da bi u ravnim cipelama izgledala ko patkica.
Od muških mi se nitko posebno ne sviđa. Ne znam ih baš sve i ne mogu ih kometirati.

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naslov ove teme je "najbolje obucen pevac na folk sceni" a ti si komentarisala pevacice Laughing Wink
Ok greska...ajde ja cu reci Zeljko Joksimovic, negov stil je najbolji majke mi...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivankamaza je napisao/la sledeće:
Naslov ove teme je "najbolje obucen pevac na folk sceni" a ti si komentarisala pevacice Laughing Wink
Ok greska...ajde ja cu reci Zeljko Joksimovic, negov stil je najbolji majke mi...

e vidiš, nisam uopće gledala druge postove....danas sam nešto posebno zbunjena, smiješna sam sama sebi. Laughing
Željko Joksimović je mlad, zgodan i sigurno mu većina stvari dobro stoji....dobro je izgledao na Euroviziji. Eto, sad se osjećam korisnije Laughing Laughing

Koja pjevačica po vama zaslužuje modnog oskara, a koja nema ni kap stila?
Evo, ja sam odgovor zabunom dala na drugoj temi, pa me to potaknulo da otvorim novu Laughing Laughing Laughing

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najvise ima ovih sa ne stilom, u manji su ove sa stilom

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od folk pevaca mi se svida kao obucen:aco pejovic,sako polumenta,zeljko samardzic,sergej cetkovic...

djonzi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 1:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikola Burovac

vese
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 11:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joksimović i darko filipović

UNAK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 10:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

darko filipovic

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa s' obzirom da se pitanje odnosilo na folk scenu (onda ću izostaviti Sergeja Ćetkovića), od muškaraca Šako Polumenta, a od žena Jelena Karleuša...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

ikac86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na folk sceni Marko Bulat i Blizanci!

Ninaa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 25 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 12:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mali Nikola Rokvic je OK........

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Najbolje obucen pjevac na folk sceni Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  sledeća
Strana 9 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon