:: |
Autor |
Poruka |
mrgude Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
a uvjek nabasam na neke antitalente a ja tako volim lesati,obozavam...ma pustam ih kako hoce da se motaju i smijem im se..a u glavnom i ne pokusavaju da plesu pa si ja nađem plesača za tu večer hehehe
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
e, fakat sam ja imala srece. mislim, ako je to bitno, nije uopce. ali uvijek mi se dogadjalo negdje da me uhvati frajer koji super igra. poslijednji mi je doslovno "zadao domaci", hahaha, mnogo seksepilno igra plus i ja obozavam to i skoro svi su mi rekli ne daj boze kad vi izadjete na podijum
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
voli da djipa ali cekam neko veliko desavanje da ga vidim na delu
inace moj momak MORA da zna da igra
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Nisam imala priliku da ga vidim na djelu,a mislim da pojma nema,pusticu ga da sjedi a ja cu plesati...za njega
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
ni s jednim bivsem nisam igrala,a nisam ni pitala da li umeju da igraju,ne vidim zasto je to toliko vazno.
mislim,meni nije.
moguce da samo jedan od mojih bivsih zna da igra,buduci da je bubnjar i da stalno cupka nogama i nikad nije miran,on bi mozda mogao znati da plese,ali,nisam proveravala
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Zna kad vec mora i nema izlaza onda zna sve inace je malkice nespretan tako da bolje da sedi nego da mi se mota i da me gazi
Nije me stid jer ne ustaje ako ce me osramotiti kad ustane treba nesto znati i imati pojma sta radi u suprotnom nek se prelepi za stolicom
|
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
volim plesati i mogu plesati uvek ali samo uz muziku koju ja volim i slusam. Uz narodnu muziku neznam da se pomerim s mesta, kolo neznam da igram..
|
|
|
|
|
|
play_boy_bunny Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jan 2009 Poruke: 3
|
|
Joj obozavam ici u diskoteke sa drugaricama,da ludujemo i plesemo...al mog dragog nikad nisam videla da plese...jedino kad je pijan
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | voli da djipa ali cekam neko veliko desavanje da ga vidim na delu
inace moj momak MORA da zna da igra |
jao kako igra
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Uf,ja obožavam da plešem.Mogla bi ceo dan i celu noć
A što se momka tiče.. Pa on baš nije nadaren za ples Učim ga nešto al ne ide nešto. Meni to nije bitno.. Važno da smo zajedno a za ples ćemo se pobrinuti
|
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|