:: |
Autor |
Poruka |
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
film je dobar..ali knjiga je bolja..
procitao sam ju i dosta se film razlikuje ali u sitnim dijelovima..
ali opet ok je
|
|
|
|
|
|
Sandan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67
|
|
Pa sad, da su smestili sve detalje iz knjige, film bi ili trajao kao originalna verzija "Prohujalo sa vihorom" ili bi napravili mini seriju od 5-6 epizoda... A posto su hteli da zarade na filmu i naprave extra blockbuster, mislim da su izvukli maximum.
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
@rizmal...knjiga je uvek bolja verzija.nemoguce je ceo sadrzaj ekranizovati..previse je tu dijaloga, monologa, detalja koji se lakse napisu nego prebace na matricu...
film je sasvim ok i jeste veran knjizi.u kojoj meri, to sam vec objasnio..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
film je dobar zasluzio je toliku prasinu koja se digla oko njega,ali nisam sigurna da je verno konkurisao knjizi
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Meni se film extra dopao. Prepun je zanimljivih detalja. Ja knjigu nisam procitao i gledajuci film kao film mogu uputiti samo pohvale. Naravno da citajuci knjigu covek sam napravi sliku u svojoj glavi, sto dva pa ni tri coveka ne mogu videti isto. Sto rece Budidobar, knjiga je prepuna detalja da bi sad sve moglo da se upakuje u jedan film. U svakom slucaju, film je i te kako vredan paznje i opravdano je podigao toliku prasinu oko sebe.
|
|
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
I meni je skroz zanimljiv film,uzbudljivo je clo vrijeme i intrigantno
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Studenica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 32
|
|
Knjiga je bolja, a i glumacka ekipa je mogla biti jaca za takav bestseler.
|
_________________ "...onda ju je ugledao u reci.Prisao joj je ne skidajuci pogled sa nje.Usta su im bila modra od ledene vode.Nagnuo se nad nju i nezno je poljubio.To im je bio PRVI POLJUBAC u zivotu..." |
|
|
|
|
enna777 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 705 Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~
|
|
pa... knjigu nisam procitala, a film sam gledala davno ali mi je ostao u secanju. Nije los, ali naravno, mnogo bi bolje bilo da sam procitala knjigu.
|
_________________ xxx by enna |
|
|
|
|
sergioT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 88
|
|
iskreno, razocaran sam malo, jer sam ocekivao vise po onome so sam cuo. hanks inace odlican kao i uvek.
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Kada sam citao knjigu (u to vreme se snimao film) glavna uloga mi je izgledala idealno za Harisona Forda, mislim da bi on to mnogo bolje odradio. Sto se tice filma, kako rece OK_cura, izbacili su mnoge bitne detalje da bi celu radnju smestili u 2 i po sata, otprilike. Mislim da bi bilo bolje da su napravili 2 dela po 2 i po sata, ali bez izbacivanja vaznih detalja.
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
neki dan sam gledala film--totalno bezveze. knjiga je mnogo interesantnija.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
losa kopija knjige" sveti gral sveta krv "ali nije los film ali nije u redu da bas sve pokupe iz originalne knjige
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|