:: |
Da li bi voleli da imate sex sa zgodnom,lepom profesorkom/profesorom??? |
Naravno da bi voleo/la |
|
89% |
[ 83 ] |
Ni u ludilu ne bi voleo/la |
|
10% |
[ 10 ] |
|
Ukupno glasova : 93 |
|
Autor |
Poruka |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
^sta da radim.... faks nisam upisivao... a usrednjoj nije bilo takvih profesorki... pa sam kasno poceo da se interesujem... ali nema veze ... zivot je skola... tako da je meni potrebna profesorka
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Djole_BG Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd

|
|
Pa sto da ne, nikada nisam propusao konsultacije kod mladih, lepih asistentkinja....
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
shut_down86 je napisao/la sledeće: | Pa za dvojku iz matematike . Joj sada na faxu imam jednu profesorku, znaci predaje elektrotehniku ima oko 26 god, i kaze "Meni ovaj generator ovde ulazi a ovde izlazi"... |
Xaxaxa bas me je nasmijao ovaj komentar.
Ima kod nas jedan zgodan, sexy asistent, mlad...al i ozenjen , dosta koleginica se pali na njega al ima finu guzzu,sto jes`, jes` u to nema sumnje . Mislim, niko nikom ne brani da masta, a sad za akciju...pa ko hoce nek izvoli, ja necu.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Odvratno..
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Ponižavajuće
|
|
|
|
|
 |
DJUKA M Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 12

|
|
Ukoliko nije pod prisilom, a on/a ima dovoljan broj godina zasto da ne?
|
|
|
|
|
 |
Emilli Odomaćeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322

|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | da li ste u svom skolovanju (srednja skola fakultet) imali sexualne odnose (ili pokusaje) sa svojim profesorima/profesoricama?
|
Joj nisam to mi nikada nije ni padalo napamet...možda zato što su mi svi profesori bili gabelji
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
 |
šćepan mali Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije

|
|
Joj imam jednu dobru asistentkinnju, sta bih joj radio.
|
|
|
|
|
 |
gallus78 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm

|
|
Da
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | da li ste u svom skolovanju (srednja skola fakultet) imali sexualne odnose (ili pokusaje) sa svojim profesorima/profesoricama |
Ne i ne bih
Imala sam profesora tjelesnog, mlad i onako nije za bacit , on je izlazio sa ucenicama , cak i kojima je predavao .
Ali, niko mu nikad nista nije rekao, zato sto je to bilo sve kratko i kao "nije se znalo" hehe.
Prije nego sto nam je on dosao predavati, predavao je stariji i stroziji profesor koji mi je cak jednom na polugodistu zakljucio dva hahah, za nepovjerovat .Nama curama zbog duzih noktiju dijelio jedinice .Nije mi ostao u lijepom sjecanju .
Mozete zamisliti onda radosti kad je dosao taj mladi .
Dopustao nam da radimo i u hlacama  ponekad
Dok kod onog bijele carape, bijela majica, trenerka, bez ikakvog nakita na sebi, bez dugih noktiju, nis, disciplina kao u vojsci
|
|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
cherry-girl je napisao/la sledeće: | Good_Girl je napisao/la sledeće: | da li ste u svom skolovanju (srednja skola fakultet) imali sexualne odnose (ili pokusaje) sa svojim profesorima/profesoricama |
Ne i ne bih
Imala sam profesora tjelesnog, mlad i onako nije za bacit , on je izlazio sa ucenicama , cak i kojima je predavao .
Ali, niko mu nikad nista nije rekao, zato sto je to bilo sve kratko i kao "nije se znalo" hehe.
Prije nego sto nam je on dosao predavati, predavao je stariji i stroziji profesor koji mi je cak jednom na polugodistu zakljucio dva hahah, za nepovjerovat .Nama curama zbog duzih noktiju dijelio jedinice .Nije mi ostao u lijepom sjecanju .
Mozete zamisliti onda radosti kad je dosao taj mladi .
Dopustao nam da radimo i u hlacama  ponekad
Dok kod onog bijele carape, bijela majica, trenerka, bez ikakvog nakita na sebi, bez dugih noktiju, nis, disciplina kao u vojsci  |
Cherry je bila sa profesorom 100%... ne bi ona ovolko pisala
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
hahah , prisjecam se skolskih dana, ah bilo je to davno
odg.je i dalje isti
a, da imala sam i zanimljivog asistenta hahah, iako nije bio pravi asistent, nebitno to sve
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|