:: |
Autor |
Poruka |
batabg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2005 Poruke: 55 Mesto: beograd
|
|
brate
partizan se voli a za druge se navija
|
_________________ bata |
|
|
|
|
seanpaul Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68
|
|
gledam samo Zvezdu! mada gledati preko tv-a ima mnogo vise prednosti, cesto zbog vremena, da ne pricamo o ponovljenim snimcima, ali ima utakmica koje se moraju videti uzivo
|
|
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
seanpaul je napisao/la sledeće: | gledam samo Zvezdu! mada gledati preko tv-a ima mnogo vise prednosti, cesto zbog vremena, da ne pricamo o ponovljenim snimcima, ali ima utakmica koje se moraju videti uzivo |
Da...Pogotovo kad osetish tu atmosferu stadiona...El si ti normalan bre?
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Pročitao sam ovdje svakake nebuloze, ima par pravih odgovora. Pa klub se voli na stadionu, poslu, ulici, kod kuće, ma gdje god da si klub se voli. E sad, najviše možeš svoju ljubav prema klubu izkazati na stadionu, to je valjda svima jasno. Ja volim Zvezdu, na poslu mi je desktop u grbu Delija, denvno se iformišem, šta ima novo na tribini da kad dođem na sever ne ispadnem indijanac.
Živim u sloveniji, pa i ne mogu svake sedmice na tekmu, al uvjek barem TV, a kad sam tamo, dajem srce, grlo i pesnice za svoj klub.
Svi oni koji govore, da neće na stadion zbog huligana, pa odmaknite od njih, kad jih vi ne dirate, neće oni vas, a svima srce na mjestu kad na severu dignemo koreografiju, pa se možete qrčiti da ste tamo bili, a da nema huligana imali bi komornu atmosferu na stadionima, kao ovdje u sloveniji.
Stadioni su prazni ne zbog onih pravih navijača, nego zbog ološa koji ostaje kod kuće, u fazonu, pa tamo vidim sve, i ponovljene snimke i takve gluposti. Svoju ljubav prema klubu možeš najviše izkazati kad dođeš na stadion, pa bilo to u kopu, ili na tribini na kojoj se nalazi oni ostali.
Ali pravu ljubav, onu koja život znaći daju oni u kopu!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
konjanik je napisao/la sledeće: | Pročitao sam ovdje svakake nebuloze, ima par pravih odgovora. Pa klub se voli na stadionu, poslu, ulici, kod kuće, ma gdje god da si klub se voli. E sad, najviše možeš svoju ljubav prema klubu izkazati na stadionu, to je valjda svima jasno. Ja volim Zvezdu, na poslu mi je desktop u grbu Delija, denvno se iformišem, šta ima novo na tribini da kad dođem na sever ne ispadnem indijanac.
Živim u sloveniji, pa i ne mogu svake sedmice na tekmu, al uvjek barem TV, a kad sam tamo, dajem srce, grlo i pesnice za svoj klub.
Svi oni koji govore, da neće na stadion zbog huligana, pa odmaknite od njih, kad jih vi ne dirate, neće oni vas, a svima srce na mjestu kad na severu dignemo koreografiju, pa se možete qrčiti da ste tamo bili, a da nema huligana imali bi komornu atmosferu na stadionima, kao ovdje u sloveniji.
Stadioni su prazni ne zbog onih pravih navijača, nego zbog ološa koji ostaje kod kuće, u fazonu, pa tamo vidim sve, i ponovljene snimke i takve gluposti. Svoju ljubav prema klubu možeš najviše izkazati kad dođeš na stadion, pa bilo to u kopu, ili na tribini na kojoj se nalazi oni ostali.
Ali pravu ljubav, onu koja život znaći daju oni u kopu! | Tako je Konjanik, " You never walk alone "
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Ja volim Legia Varsva!!! =D> Legia je na prvom mjestu,najljepsa u Polsku. :vezbe:
|
|
|
djwhisper Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 75
|
|
ja volim tebe ludo
ja volim tebe znaj
i imam jednu zelju
pobedu danas daj
ja zivim samo za tebe
jer ti si meni sve
za slavu Crvene Zvezde
za nase pobede.
Ne moze neko da prica kako je kuci gledati tekmu bolje uz kokice i semenke u odnosu na to kad dodjes na Merakanu pa jos punu i navijas za klub koji volis i za koji zivis. sve one provedene noci ispred blagajne cekajuci da kupis kartu....
ZVEZDO RACUNAJ NA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
booksna_tata Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 45 Mesto: Zagreb
|
|
volim samo dinamo,alkohol i zene,nista vise u zivotu ne zanima mene......
|
|
|
|
|
|
vladaczv Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Avg 2006 Poruke: 52
|
|
90posto utakmica posecujem i kk i FC.Rukomet kada stignem!!!!!!!!
Crvena Zvezda
[Edit by Sascha336: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
evaporator Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Nov 2006 Poruke: 45 Mesto: hfdhfd
|
|
joooj sto volim partizan
|
_________________ Zoka |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Ne idem na utakmice,samo na basket ponekad,ti momci zasluzuju!!!
|
|
|
|
|
|
Бојан Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 40 Mesto: Beograd
|
|
Звездине текме кад сам ту...
Некад сам пратио и ФК "Рад", али не идем више...
|
_________________ ENA DYO TRIA ΣYNOPA METH ΣEPBIA |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|