:: |
Najbolja filmska trilogija svih vremena je |
Matrix |
|
3% |
[ 4 ] |
'dolarska trilogija' (Sergio Leone/Clint Eastwood) |
|
1% |
[ 2 ] |
Indiana Jones |
|
7% |
[ 9 ] |
Rat zvezda |
|
11% |
[ 13 ] |
Gospodar prstenova |
|
37% |
[ 43 ] |
Kum |
|
31% |
[ 36 ] |
Mad Max |
|
1% |
[ 2 ] |
'Living Dead' (George Romero) |
|
0% |
[ 1 ] |
Povratak u buducnost |
|
2% |
[ 3 ] |
Goli pitolj |
|
2% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 116 |
|
Autor |
Poruka |
zvoncica_nis Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 164 Mesto: Nis

|
|
|
|
 |
pokemon21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora

|
|
Gospodar prstenova,ali knjiga je bolja jedno 5000000 puta
A goli pistolj je obiljezio zadnju deceniju,neprevazidjeni Nilsen kralj komedija
|
|
|
|
|
 |
Rile_Master *Master*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd

|
|
zvoncica_nis je napisao/la sledeće: | Kum i Poslednji don |
Apsolutno se slazem!
Dva neverovatno dobra serijala!Oba imaju odlicne price, radnju, tematiku...Samo, Kum mi je malo drazi zbog ekipe glumaca.Naravno, i u Poslednjem Donu ima jako dobrih glumaca.
|
_________________ Master |
|
|
|
 |
Rakelly Upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo

|
|
Glasao sam za "Rat zvezda" jer je to trilogija koja je definitivno obelezila kinematografiju (naravno to ne znaci da ostale nisu). Izvanredna prica, do tada nevidjeni specijalni efekti, puno avanturistickog adrenalina, zastrasujucih i simpaticnih likova......
|
|
|
|
|
 |
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125

|
|
Glasao sam za Gospodara prstenova. Jednostavno ima sve sto cini dobar film po mojim standardima. Na drugo mesto bih stavio Kuma - klasika.
|
|
|
|
|
 |
tyupou Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85

|
|
Lord of the r.
volela bih da se prikazuju u biosk. sva 3 zaredom, a ne znam koji bih jos zanr ili film u nastavcima mogla da gledam <9 sati odjednom
|
|
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
The GodFather 1,2,3 pa kilometar pa sve ostalo...trilogija za sva vremena...Ekipa glumaca extra, prica po knjizi Maria Puza extra, gluma extra, Copolla i njegova rezija extra ...Sta jos reci sem antologija za sva vremena.
Dobri su gospodari prstenova, ali ipak kum je film bez efekata i pomoci od strane savremene tehnologije, a obelezio je veliko razdoblje od prvog do treceg dela od kojih ne znam koji mi je bolji, i ostao ipak jedan od najboljih ako ne i najbolji ikada snimljen, osmisljen film, koji mozete pogledati sto puta i da vam nije dosadan.
|
|
 |
Ivancica_BG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 152 Mesto: Beograd

|
|
kum definitivno triologija za sva vremena
|
|
|
|
|
 |
z1v0tj3l3p Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 88

|
|
naravno, gospodar prstenova
sjajna prica, bajkovito, dramaticno, emotivno, uzbudljivo...
super glumci i strava efekti
|
_________________ And when the rain begins to fall, you ride my rainbow in the sky. And I will catch you if you fall, you never have to ask me why... |
|
|
|
 |
**victoriano** Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282

|
|
gospodar prstenova...zar vredi da se obrazlozi!?!?!?!?!?!
|
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
Gospodar prstenova je tu bez konkurencije.
Svi ostali filmovi vi su dobri ili solidni.
A zasto.....
Najvise zbog svoje kompleksnosti.
Kreiran je po knjizi J.R.R. Tolkina za koju ljudi kazu da je bez premca (ja sam procitao 20-ak strana prvog dela).
Desetine godina pre prikazivanja "Druzine prstena" niko od reditelja na planeti nije smeo da se usudi cak i da pocne da razmislja na tu temu.
I kad je Piter Dzekson poceo da snima film celokupno filmsko drustvo ga je ocenilo kao nenormalnim.
Necu da govorim o uspehu filma, koliko je kostao i koliko je zaradio, godine snimanja....
Ono sto je vazno za sam film je ta knjiga.
Ne znam da li znate da je knjiga pisana za vreme II svetskog rata i da je upravo to razlog zasto je i napisana. Ako se malo zamislite nacicete ogromnu paralelu izmedju II SR i Gospodara prstenova.
Pisac je izmislio ceo jedan svet. Rase, razna bica, podrucja... da ne pominjem da je izmislio jedan jezik i pismo
A film.... upravo izgleda kao i knjiga (po recima filmskih strucnjaka).
Jedno je sigurno.... da je film snimljen nekoliko godina ranije, ne bi postigao ovoliki efekat... zbog specijalnih efekata...
O temi, samoj prici i svemu sto to prati... nema potrebe da se razglaba...
Jednostavno remek delo.
|
|
|
|
|
 |
rosierosie Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 10 Okt 2005 Poruke: 600

|
|
Kum, kum i kum. Mogu da gledam iznova i iznova sa podjednakom paznjom.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|