:: |
Autor |
Poruka |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Kad smo u guzvi, nekom kaficu, pa me pogleda preko one mase naroda i oblize usta...
|
|
 |
spiderwoman diacetylmorphine

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana

|
|
becky je napisao/la sledeće: | najvise me pale lepa negovana stopala sa jos lepsim malo duzim noktima na nogama.kada to vidim na ulici plazi ili vec negde naprosto poludim,kao na ovoj slici.
pozdrav |
A joj,sto ti je ovo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Izgled,drzanje,pogled,razgovor(ako mi nije zanimljiv nije vazno koliko tip dobro izgleda),lijep parfem(na ovo mozda najvise padam ),da ne bude zgoljav,da moze da me podigne(sto ne bi bilo nikom tesko:))
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
 |
mrgude Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446

|
|
becky je napisao/la sledeće: | najvise me pale lepa negovana stopala sa jos lepsim malo duzim noktima na nogama.kada to vidim na ulici plazi ili vec negde naprosto poludim,kao na ovoj slici.
pozdrav |
uzas bre toliko nokti na stopalama....ruzno!
mene opcenito pali nogometaska guza i pune usne, i slatko lice....uf!
a kad nekog volim onda me pali sve! i mane i prednosti i nedostaci i lijepo oblikovano i ruzno...ma sve!
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
pozdrav |
Curo jesu tebi sve na broju?
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
sve na njoj... ama bas sve.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti
Poslednja prepravka: Ohanzee datum Čet Avg 16, 2007 9:30 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
zex_bl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115

|
|
ja se lozim na grudi
|
_________________ veni - vidi - vici
 |
|
|
|
 |
jerumi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Maj 2007 Poruke: 186

|
|
pogled, ruke
|
_________________ nemam ja toliko kofera, kada me tuga potera, da spakujem sva ta gorka osecanja... |
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
Najvise me pale krupna razvijena ramena,lepa ledja i sigurne ruke....onda tu su ochi...velike tamne i duboke...pogled....i osmeh.....I pali me stav Ja sam najlepsi na svetu
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342

|
|
U potpunosti se slazem sa carmen90! Bravo curo sto mislis ka' jaaaa
|
|
|
|
|
 |
toni2006 $$ doctor 4 love $$

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city

|
|
Svidja mi se kad cure pricaju dvosmisleno o sexu i otvoreno koketiraju!
|
|
|
|
|
 |
vpserb Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 05 Jun 2007 Poruke: 10

|
|
najvise guza
|
_________________ eto |
|
|
|
 |
mark0_jug2 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 4

|
|
meni nema niša ono sto me pali ali bas ono jako..samo mora izgledat ko SEKA ALEKSIC...HEHHE...
|
_________________ sve št0 sam v0li0 a tebe sam v0li0 sve st0 sam sanja0 a tebe sam sanja0..ma zar sam p0griješi0 št0 sam se mija0 kad su mi g0v0rili da sve su žene BiiiiP!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|