:: |
Autor |
Poruka |
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82

|
|
Kotor mi je jedan od milijih gradova na Balkanu. Ima mi neki poseban shmek i kotorani znaju za provod i opustanje. Kad god imam priliku, idem tamo bez razmisljanja. Mada sad malo dalje studiram, ali i dalje ga redovno posjecujem
Pozdrav Kotoru i svim ljudima koji ga vole iz Herceg Novog
|
|
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
Za docek 2007-e na glavnom gradskom trgu nastupa poznata hrvatska zvijezda Doris Dragovic...!
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
 |
AncHi^ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 2

|
|
Jedan od ljepsih gradova na Crnogorskom primorju
|
|
|
|
|
 |
la_descarada Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204

|
|
koliko samo uspomena me vezuje za ovaj grad...uvjek ga moram posjetiti kad imam vremena
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Preljep grad.Bila sam u Kotoru prije 3godine, otišla na nedelju dana kod drugarice.Jako sam se dobro provela. I odmarala sam dušu i ludovala. Gradić ima sve što god poželite. Zvučaće glupo ali sam najviše uživala u pogledu na moćne zeleno-tamne planine i kak se ogledaju u moru i šetajući kroz stare,uzane uličice.. Ma preljepo je tamo!
|
|
|
|
|
 |
RiccardoGir Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2006 Poruke: 2

|
|
Prelijep stari grad, uvece je moguc fantastican provod za sve ukuse. Ali ko zeli da se kupa u moru, morace potraziti drugi gradic ...
|
|
|
|
|
 |
aleksandar111 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi

|
|
to si u pravu,plaza maltene i nema,a o kanalizaciji i da ne pricamo!
lijep grad,to stoji.navece se ima izad,ima dosta kafica,diskoteka...
volim izac u Kotor al ne bi nikad volio da zivim u njemu.
|
|
|
|
|
 |
nikmilic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Jan 2007 Poruke: 4

|
|
mislim da niste u pravu kad kazete da kotor nije za zivot. ja studiram u beograd i bio sam u dosta razlicitih gradova, ali kotor je jedini grad gdje bi mogo zivjeti i osnovati porodicu.jednostavan je a u isto vrijeme i uzbudljiv. mislim da onaj koji ej proveo djetinjstvo u njemu zna o cemu pricam. stari grad je jednostavno idealan za djecu.
pozdrav za kotor najljepsi grad na svijetu
|
_________________ 200585 |
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
Kanadski milijarder Piter Mank(koji je ujedno i novi vecinski vlasnik tivatskog arsenala) poklonio Kotoru prvi cistac mora na ovim prostorime vrijedan oko 100.000 eura.Nadamo se da ce lokalna uprava znati iskoristiti i da ce se kvalitet morske vode Bokokotorskog zaliva znatno poboljsati!
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
 |
miljanKO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 26

|
|
posto ja zivim u kotoru preporcio bih vam da odmah dodjete kod nas.kotor je lijep grad koji ce jos malo da postane njujork u cg.diskoteka je vec najboljaa jos malo ce da se naprave 2 hotela nenormalno dobra i lijepa.pa stoga bih vam preporucio dolazak ovamo na crnogorsko primorje.
|
|
|
|
|
 |
sholenufc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 30

|
|
Posle mog grada jedini grad u kom bi mogo jednog dana da zivim ,zbog ljudi koju su fantasticni i grada koji ima svoju pricu koja se razlikuje od svih...Smrc nisam bio 4 godine al definitivno najlepsi grad u CG jer za razliku od Budve i ostalih naduvanih mesta nije jb kiosk cd fals CITY
|
|
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Najljepsi grad to da nema bas plaza za kupanje stoji, ali sigurno necete pogrijesiti ako dodjete, meni se licno vise svidja od Budve koja je u poslednjih nekoliko godina pretrpana novogradnjom, kako su krenuli unistice i stare gradske zidine, a bar kulturne vrijednosti treba cuvati i njegovati.To je prednost Kotora!
Posto su svi uglavnom postavljali slike starog grada, ja cu vam pokazati zaliv
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|