:: |
Autor |
Poruka |
palmal Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2007 Poruke: 34
|
|
Da sam andjeo vratio bi neke ljude ponovo medju žive i čuvo svoje najmilije
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
da sam ja anđeo, znam da bi pratio i čuvaju jednu djevojku do kraja njenog života. takođe, bi se posvetijo svoj djeci svjeta, jer njima je potrebna zaštita najviše.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
hm... da sam andjeo..... gledala bih narod sa nebesa i ne bih im nista govorila a ni upozoravala ih jer kada bih im to govorila i hranila ih i jako cuvala od zla njihovi zivoti bi bili jako dosadni. ako ima gladnih ljudi jedino sta bih uradila to je da bih naterala bogate da ih hrane
|
|
|
|
kerfija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 37
|
|
Da sum angel nema da dozvolanm zloto da nadvladee so dobroto.Da zivee srekata.
|
|
|
|
|
|
vip-maca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 85 Mesto: split
|
|
letjela bih pihhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
zex_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 249 Mesto: Novi sad
|
|
Da sam andjeo stvaorio bij jos jednu planetu sa zivotnim uslovima da se ne guzvamo na ovoj
|
_________________ If you see me on the club, you'll be watchin' all night...I ain't here to seat..wanna see you work your body..so give it to me.. |
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Da sam Andjeo nebi bilo rati,gladi i bolest na ovome svijetu.Ili bi pomogla da to nestane.
|
|
|
|
|
|
zeus00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Mar 2007 Poruke: 18
|
|
bio bi sretran bio bi sav bijel, letio bi i preletio razne zemlje, ako ne i svijet, i dao ljudima smijeh i sreću!
da sam bar anđeo.......
|
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
hehe....sto bi to bilo dobro da ja budem andjeo... letela bih svuda naokolo i sejala ljubav,jednostavno ne bih dozvolila da iko pati,spojila bih sve zaljubljene i usrecila sve nesrecne,a one bezobrazne ne bih kaznjavala,to bih prepustila mom kolegi djavolu,jer ipak sam ja onda jedan dobar andjelcic
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Da sam Anđeo pomagala bi onima kojima je pomoć potrebna, što donekle i sada radim, onoliko koliko je u mojoj moći. Ali bi tada imala i veće mogućnosti i većem broju ljudi bih mogla dati tračak sreće.
I mislim da bi prebrzo umrla od bola i nemoći, jer je patnje, boli, tuge i zla na ovom svetu mnogo.
|
|
|
|
|
|
durlanac .::=Vitez Ljubavi=::.
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Nov 2006 Poruke: 3150 Mesto: Srbija do Tokia, Durlan do Kalchu!
|
|
Da sam andjeo ne bih koristio gradski prevoz
|
|
|
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
da sam andjeo,hm??
pa verovatno bih pomagala siomasnoj,deci bez roditelja...to mi je nekako najtuznije.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|