www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nasa "NL" (sweetlady) i njen kutak !
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 29, 2009 8:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Lazanje Embarassed Hvala Taco Wink Very Happy

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 01, 2009 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E draga moja snajkice, prašina malkice maknuta Mr. Green , pa mislim da je red da malo odmorimo , jel tako? Pa da, zato... Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao patkice... Embarassed ne znam kako da ti ovo kazem ali... Embarassed nashao sam savrshen poklon za tebe u danima (a pogotovo nocima Embarassed ) kad' nisam pored tebe... jes' da nikako ne moze da zameni tvog jedinstvenog patka ali... Embarassed bar je diskretna Embarassed

Code:
http://www.hocuto.rs/sr/pokloni/pokloni_za_kucu/love_duck-135.html

Embarassed Embarassed Embarassed

The tears of a clown make the whole world laugh.

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 12:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jejo (zaovice Very Happy) Bata malo zauzet u poslednje vreme a ni nas dve nikako da uklopimo tajminge Mr. Green Hvala draga vrlo rado (i ako jedino pijem belo vino primoracu sebe ovog puta da bih ti pravila drustvo draga) Mr. Green

Jaooojjj... Patak posle "pomorandzi" ovo Mr. Green Jaoojj Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hvala na poklonu Embarassed Pozajmicu ti je koji put ako budes pozeleo masazu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 07, 2009 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da uzvratim posetu, nije me bilo odavno Mr. Green
nadam se da si dobro, zaljubljeno, ludo bas onako kako treba.. Cmookkk Very Happy

evo izvoli kafica za tebe Mr. Green sve ostalo imas koliko vidim Mr. Green

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 12, 2009 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja i Anchi smo očigledno istih misli ... šta drugo reći u poseti kod tebe osim ->
anchi22 je napisao/la sledeće:
Nadam se da si dobro, zaljubljeno, ludo bas onako kako treba ...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

I pošto sad dolaze vrući dani, ja sam donela nešto za osveženje Mr. Green

Za tebe i Anchi

... i za mene Mr. Green

Da budemo jos ludje Mr. Green Mr. Green

Budi dobra Laughing Laughing

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 13, 2009 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Drage moje

A sto se ovog tice Arrow "nadam se da si dobro, zaljubljeno, ludo bas onako kako treba" Jesam Mr. Green Cak i malo vise nego sto treba Mr. Green

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 15, 2009 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sweetlady je napisao/la sledeće:

A sto se ovog tice Arrow "nadam se da si dobro, zaljubljeno, ludo bas onako kako treba" Jesam Mr. Green Cak i malo vise nego sto treba Mr. Green

Hmmm .... ti srecice mislis da je to sve .... Cool
Tek ces da budes zaljubljena Razz Cool Embarassed

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 15, 2009 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Mislis duso da je moguce biti vise od ovog Embarassed Ja ne verujem Embarassed

Nego jesi li gladan? zedan, zelis li kaficu duso? Embarassed

sweetlady

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 15, 2009 12:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sweetlady je napisao/la sledeće:
Rolling Eyes Mislis duso da je moguce biti vise od ovog Embarassed Ja ne verujem Embarassed

Nego jesi li gladan, zedan, zelis li kaficu duso? Embarassed

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 15, 2009 12:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj posle da bude da te nisam upozorio ...
Pricali sinoc o tome Embarassed sta ce tek da bude Embarassed kad je sad ovako Embarassed
Moze kafa bebice Embarassed Razz

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 15, 2009 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hey Sweet evo šaljem ti jedno izlazeće sunce da ti uljepša dan i da te razvedri kad bude potrebno! Laughing Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Nasa "NL" (sweetlady) i njen kutak ! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 8 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon