www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Dino Merlin
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~
::  
Autor Poruka
andreja1989
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jun 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 23, 2008 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dino je genijalac..qpio me josh od 'pala magla do 1/2 Sarajeva', a tek sa pjesmama nakon toga..

nale84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Maj 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dino je legenda, steta sto je umesao prljavu politiku u svoju divnu muziku. Poslednji album je nesto sasvim drugacije, novo, nije na prvo slusanje, kao ovi grand hitici sto ih se ne secamo posle mesec dana, a nekad i manje. Rolling Eyes

KInder Torta
Moj Dobri Anđele...
<b>Moj Dobri Anđele... </b>

Godine: 36

Datum registracije: 13 Jul 2007
Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 24, 2008 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim da poslusam nekad, obozavam njegovu pesmu : Laku noc moja mala barbiko!

Lyricis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 24 Apr 2008
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odličan pjevač.

Može li mi netko reći imaju li 2 verzije pjesme "Da šutiš" ?

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Da, postoje na cd-u dve verzije pesme Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa ovog najnovijeg albuma sve pesme me oduševljavaju,a u poslednje vreme najviše

Da šutiš
Deset mladja
Nedostaješ

Very Happy

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da šutiš, Ptica bijela i 10 mladja su OK, autorske pjesme, bolje od njegovog uobicajenog stila. Vrlo dobar album nakon nekih koji su bili ocajni (npr Burek).
Nisam neki ljubitelj Merlina ali ima OK stvarki. Odavno me kupio onom Uspavankom za Gorana B. - jednom od najboljih i najoriginalnijih balada iz ex-Yu, po meni...

lejla_ing
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 01 Jun 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

legenda od covjeka,za mene je najbolji pjevac.. Very Happy

lejla_sa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 28

Datum registracije: 22 Sep 2008
Mesto: Sarajevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 30, 2008 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da jesam bisam na koncertu na Kosevu u avgustu bilo jr ludilo. On je jako dobar pjevac

[Edit by škorpijica: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

maLena_puLa
[.montenegrina.]
<b>[.montenegrina.]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 22 Dec 2005
Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 17, 2008 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kralj.. sve pjesmu su mu super.. !

anabila
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Jul 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 03, 2009 11:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Burek po meni totalni promasaj.
A svi drugi odlicni.pogotovo posljedni.
ptica bijela..medostajes...

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 04, 2009 2:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve su mu pjesme dobre..ali s novog albuma definitivno pjesma broj 1. je Ptica bijela , Deset mladja , Da sutis

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Diskusije o domaćoj muzici ~ -> Dino Merlin Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 8 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon