:: |
Autor |
Poruka |
NihadGattuso Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Mar 2008 Poruke: 1
|
|
Ovo nisam znao sada znam
|
_________________ Milanez |
|
|
|
|
kliki.g Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 68
Datum registracije: 13 Dec 2008 Poruke: 1 Mesto: Beograd
|
|
zahvaljujem se na informacijama jer sam početnik na računaru a baš
sam se danas morao ulogovati na windows messanger live i stalno neke reklame a ja mislim pa tko mi tolike poruke šalje.
|
|
|
|
|
|
SaraSweden Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2008 Poruke: 11 Mesto: Kristianstad
|
|
Hmmm.. Interesantno.
|
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
interesantno da ja tu vrstu majlova dobivam upravo od nekih moderatorki ovog sajta, mojih bivshih kolezinica
(necu ih imenovati, prepoznace se one same i pozuriti izbrisati ovu poruku sigurno)
nase postovane adrese msn se propagiraju svuda i sa "kolektivnim" majlovima;
ono,dobijes (obavezno glup) majl stila "lanac srece" i slicno od tamo-nekog tvog kontakta, u tom majlu vidis sve adrese msn njegovih poznanika, i poznanika njegovih poznanika i tako dalje...
ti posaljes taj majl jednim klikom svim tvojim kontaktima...tako stotine adresa msn cirkulisu u nekom tupom majlu,
adresa ti se nadje u svacijim rukama.
spam-ovanje sledi,naravno
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
^post nece biti obrisan, nema potrebe
Sigurna sam da bi i te koleginice bile zahvalne da im javis da si dobila tu poruku od njih jer time i njima cinis uslugu, prijavljujes im da imaju problem sa msn, a niko od nas svesno ne salje te poruke...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | ^post nece biti obrisan, nema potrebe
Sigurna sam da bi i te koleginice bile zahvalne da im javis da si dobila tu poruku od njih jer time i njima cinis uslugu, prijavljujes im da imaju problem sa msn, a niko od nas svesno ne salje te poruke... |
Ah,nesvesno jel'?
Ovako izgleda "zahvala" od Mademozel Ivanke:
Envoyé : jeu. 25/12/08 23:20
Pazi kad necu da te skinem sa liste BiiiiP te u usta !
Slacu ti 5000000 mailova ako mi je volja !
mnogo lep recnik (u originalu nije BiiiP, da se razumemo)
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
To su onda vec privatne stvari i to morate vas dve resiti, a tim nesuglasicama ne moze ova tema pomoci...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
sanjak0101 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Maj 2005 Poruke: 9
|
|
cek a zar se ne moze stati na put tome
bas bezveze
|
|
|
|
|
|
word Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 21
|
|
I meni je jednom stigla ta poruka, ali nisam ostavila svoje podatke na tom sajtu.
|
|
|
|
|
|
tangens Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jan 2009 Poruke: 84 Mesto: MESTO
|
|
hvala na dragceenim informacijama! sve najbolje !!!
|
|
|
|
|
|
Boozywoozy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 10 Apr 2007 Poruke: 7 Mesto: Gradishka
|
|
Tnx dude !
|
|
|
|
|
|
im_filip_so_what Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2008 Poruke: 1
|
|
Dobro je ovo sto si poslao. Ako ne mozete da promenite password na msnu sigurno jer wam je browser oper-a probajte preko internet explorer-a, a kada vam stigne od nekog frenda poruka npr: hi check this picture out bla bla, wi nemojte to prihwatiti jer je to msn virus koji se sam salje i kada ga jednom prihwatite, on se sam salje wasim kontaktima i ako oni prihwate isto...pouka: ne prihwatajte owa s**nja
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|