:: |
Autor |
Poruka |
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
Ne, ne proveravam ga. Nikada se nisam ni trudila da proverim da li je otisao tamo gde je rekao ili ne, da li je sa svojim drugovima ili sa nekim drugi. Mislim da je poverenje osnova jedne veze, verujem mu a i on meni.
|
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Ne pitam te, ne pitaj me...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
nikada to nisam radio... ne sto sam slepo verovao svojim devojkama... nego sto to moze da postane opsesija... utripujes se da si nesto cuo i video...
oseti se kada partner nesto uradi.... samo treba da ga osluskujes...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
zavisi kakva je situacija u vezi, njena proslost mada mi je to malo glupo al ponekad treba
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
ipetrov je napisao/la sledeće: | Da li proveravate partnera? Da li prelistavate njegove poruke u telefonu, imenik, propustene i odgovorene pozive? Da li proveravate da li ode tamo gde kaze da ide i sl... |
Jesam nepoverljiva osoba, ali preturanje po njegovim džepovima, proveravanje poruka, odlaznih i dolaznih poziva nisu ono što ja radim... Smatram, "Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno", tako da verujem ali sa rezervom... Mada, ne daj Bože da saznam nešto što ne bi trebalo...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
Radila sam to bivsem ali zato sto nisam imala poverenja u njega i znala sam sta radi...a sada to vise ne radim,nema svrhe za tim,jer ako nekom ne verujem nemam vise sta da trazim pored njega
|
_________________ Ljubav nikad vise ni u sali,los je onaj sto se hvali da ce da me prevari.... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
nikad...da nemam poverenja u njega nikada ne bismo bili zajedno
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | nikad...da nemam poverenja u njega nikada ne bismo bili zajedno |
Potpuno se slazem sa ovim...
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
nikada ga ne bih proveravala, jer da mu ne verujem, ne bi ni nas bilo, nego samo njega i mene... a Nas pisem uvek sa velikim slovom...
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | nikada to nisam radio... ne sto sam slepo verovao svojim devojkama... nego sto to moze da postane opsesija... utripujes se da si nesto cuo i video...
oseti se kada partner nesto uradi.... samo treba da ga osluskujes... |
stavljam veliki akcenat na ovo oseti se kada partner nesto uradi....
sve ostalo dodje samo... proveris... i bolje da nisi ni proveravao ...
pa nije bolje...
gore od toga je da si proverio a nisi nasao nista...
intuicija je cudo... ne treba joj povod da se javi... i jednostvano moras da je pratis i proveris...
za sve postoji prvi put... pa i za ovo... jbg...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Da li proveravate partnera? |
Nikada i ni na koji nacin.
Citat: | Da li prelistavate njegove poruke u telefonu, imenik, propustene i odgovorene pozive? |
Ne, zato sto mi uglavnom sve sam prica i potpuno je opusten po tom pitanju. Nekada mi kaze: "Kucaj ti odgovor, mrzi me", a cak i da nije tako, nikad ne bih stavila ruku na njegov telefon.
Citat: | Da li proveravate da li ode tamo gde kaze da ide i sl... |
To me ne interesuje. Ima pravo izaci sa kim hoce i gde hoce, ali znam da ce se vratiti u nas krevet i voleti me uvek isto, bez obzira na to da li je pio ili ne, znam da me nikada ne bi prevario i povredio i cvrsto verujem u to.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Proveravam samo kad on da povoda za to, ali to je retko kad...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|