:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | saschka je napisao/la sledeće: | Sada sam ti upravo poslala par pesama |
Stiglo je 6 pesama,od tih 6 jedna ista je 4 puta |
Ispravka,stiglo je 7 mailova,u 3 maila po 3 iste pesme,u 4 maila jedna ista pesma
|
|
|
saschka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 16 Maj 2004 Poruke: 15
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | sanjica_021 je napisao/la sledeće: | saschka je napisao/la sledeće: | Sada sam ti upravo poslala par pesama |
Stiglo je 6 pesama,od tih 6 jedna ista je 4 puta |
Ispravka,stiglo je 7 mailova,u 3 maila po 3 iste pesme,u 4 maila jedna ista pesma | SORRY!
Nesto me zeza mail.Slala sam sve dok nij potvrdio da je poslato.
Izvini jos jednom
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Nema problema,ima mesta u inboxu,povecao Dule Nego imam pesme broj 7,9 i 3
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
oces bwe ti ove provaleee ,da se ljudi malo smiju,nema ih na dc++ samo kod mene pa javi bwe dok sam slobodan da ti ih posaljem!?mislim na ove video clipove -humor sto sma ti ponudiom,vam?
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | oces bwe ti ove provaleee ,da se ljudi malo smiju,nema ih na dc++ samo kod mene pa javi bwe dok sam slobodan da ti ih posaljem!?mislim na ove video clipove -humor sto sma ti ponudiom,vam? |
Koliko su teski ti video clipovi?
|
|
|
sladjana77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2005 Poruke: 12
|
|
cao svima,pisem vam po prvi put i ja bih htjela da vam saljem pjesme,imam i
h dosta od nekih izvodjaca skoro sve pjesme kao npr.mile,semsa,sinan ....itd.
|
_________________ sreco moja!!! |
|
|
|
|
|
|
|
sladjana77 je napisao/la sledeće: | cao svima,pisem vam po prvi put i ja bih htjela da vam saljem pjesme,imam i
h dosta od nekih izvodjaca skoro sve pjesme kao npr.mile,semsa,sinan ....itd. |
Nemoj dzabe da se mucis,sve to imam i ja,ali nije postavljeno na sajt Ako imas nesto novo,sto kod nas nema,onda salji
|
|
|
hmemic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 13 Mesto: Leiden
|
|
da li razmisljas o pravljenju upload funkcije za clanove. Cak postoje i slobodne php module koje mogu da se koriste (for freeeee).
pozdrav
|
|
|
|
|
|
hmemic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 13 Mesto: Leiden
|
|
Poslo sam jedno pjesmu od marchela sto nedostaje u kolekciji sajta
pozdrav svima
|
|
|
|
|
|
jolie17 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 1
|
|
Nesto nije u redu sa datim mailom,pokusavam da posaljem pesmu ali nece,pokusacu ponovo.Nadam se da ce uspeti.Da li moze pjesma da se posalje direktno ovde???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmemic,ne razmisljamo za sad o tome da useri mogu da postavljaju muziku... Hvala za pesmu,ako je stigla
jolie17,sad cu da proverim
|
|
|
nutzo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
mogu da vam dam bugarske sajtove i ftp sam pesme
|
_________________ Bulgaristan |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|