:: |
Autor |
Poruka |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Dobro je da ga skidate kad spavate.... missim bar tada.... jer neka istrazivanja pokazuju da pritiska te neke limfne zlezde pa moze 300 pi*darija da izazove... tako da..... sto se mene tice.... voleo bih da mislite na svoje zdravlje i preko dana... i kad idete negde... i kad vam neko dolazi...
****Zdravlje je jedno - mislite o tome****
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
voulez-vous je napisao/la sledeće: | Dobro je da ga skidate kad spavate.... missim bar tada.... jer neka istrazivanja pokazuju da pritiska te neke limfne zlezde pa moze 300 pi*darija da izazove... tako da..... sto se mene tice.... voleo bih da mislite na svoje zdravlje i preko dana... i kad idete negde... i kad vam neko dolazi...
****Zdravlje je jedno - mislite o tome**** |
Cula sam vec o tome da nije zdravo..
Ja ga nosim samo kad kud podjem, gdje cu se i zadrzati.. inace ga nikad nenosim.. nemogu ga trpiti nikako..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|