:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
e ovako .. sto se tice mene .. ja " startujem " ( ako tako mogu da ga nazovem ) devojku time sto jednostavno pricam sa njom i s time joj pokazem da imam poverenja u nju i da jednostavno ne krijem nista .. e sad .. svaka " normalna " devojka kad vidi da je muskarac iskren ce i ona biti iskrena prema njemu ( barem ja tako mislim ) ... pa tako uz pricu saznam i ja nesto o njoj i onda ako mi se svidja jednostavno uz pricu dodje i do malo boljeg upoznavanja .. i tako dalje i tako blize ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
na novac i kola,,,,,takva djevojka i nije vrjedna ljubavi......muškarcu nikad nepadam zbog toga,treba da bude muškarac da zna šta hoče,da pokaže zanimanje zamene,da se trudi i da ima karakter i srce a ne pun džep,ja i tako i tako ništa nebi imala od tog džepa........niti mi treba njegov džep.....ludost.......zato i jest današnji svjet takav kakav je samo temelji na materijalizmu.......
|
|
|
|
|
 |
tea-17-os Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 43 Mesto: osijek

|
|
Moze jedan zenski savjet kako da nam se priblizite?! Dodite sa nekom dobrom spikom, a ne sa onim isfuranim, kao :jel se mi znamo, one gluposti za broj i slično... Dobra vam je fora pitati curu koliko je sati, i kada vam ona odgovori (npr. 10 h) da joj odgovorite da je to pravo vrijeme da se upoznate... Vjerovali ili ne, pali!! Jos samo jedan savjet, nemojte biti preumisljeni i samouvjereni, jer nas to poprilicno odbija. Samo budite opusteni i nasmijani, i vjerujte, nismo težak plijen! I nismo sve sponzoruse, tako da vam hrpa love i nabrijan auto nisu potrebni!!! SRETNO...
|
_________________ ...griješiti je ljudski, ali osjećaj je božanski... |
|
|
|
 |
puha Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 65 Mesto: Zemun

|
|
E cao , poljubi me ako gresim , dali se mi odnekle znamo? hehehehe
Uzmes kesicu secera u kaficu,pridjes za njen sto i kazes joj , izvini mislim da ti je ispalo ime i pruzis joj kesicu... Hehehehe
|
|
|
|
|
 |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
Ma pridješ joj sa tom istom kesicom šećera i kažeš
imam dilemu ne znam ko je sladji da li ti ili ova kesica
mogu li da proverim? ? ?
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
jakuza Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 131 Mesto: Centre of the Earth

|
|
Da se i ja uključim da ovo ne bude monolog. Kako sam čitao pravila, tamo postoji stavka koja kaže da nema privatnog razgovora na forumu,u tu svrhu sluye privatne poruke! Zato Sanjica i Jugoviću pridžavajte se - to važi i za vas!
Šalim se malo.
Jel ti to Sanjice imaš nešto protiv sex-a?
Da odgovorim i na temu. Ja devojke startujem kremenom... ko razume shvatiće - bitno je da postoji varnica
|
|
|
|
|
 |
bb_blue Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 40

|
|
pa zavisi kakva je cura i sta hoces od nje, ne treba se ni previse truditi pa da poslije misli da te moze vrtiti oko prsta, u svakom slucaju treba posvetiti malo paznje i ne igrati hard to get to ti ne pali kod njih
|
|
|
|
|
 |
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...

|
|
Ja imam bmw,ali ne izlazim sa kolima u grad jer volim da popijem tako da nishta od sponzorusha,a kad pridjem devojci to bude neka pricha sa dosta humora i bash dosta devojaka padne na to!Dobijesh naravno ti nekad i korpu,ali to nije razlog da odustanesh,bar je po meni ovakav pristup ok a koliko vidim svidja se i devojkama,ali ne sa nekom seljachkom forom,fazon mora da bude dobar!
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
 |
colonel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija

|
|
Ovu fintu mi je ispricao jedan ciga!
Pridjes devojci koja nema sat i pitas ''Izvini, imas li sat?'', kad ona kaze da nema ti joj kazes:'' Osh ti kupim sat?''
Nisam probao ali mozda se nekom posreci!
|
|
|
|
|
 |
Bijelo_Dugme Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 123 Mesto: Odzaci

|
|
Pridjem upoznam se, pozovem na pice, veceru, rucak, eventualno dorucak. Ako prihvati pozive dalje sve ide ko po loju
|
|
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
zavisi od situacije i devojke,u principu nema pravila
|
|
|
|
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
pridjem, upoznamo se... razmijenimo brojeve, odemo negdje na pice... i ostalo.... sta se desi... desi
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|