:: |
Autor |
Poruka |
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Ja svoj zivot u velikim linijama isplaniram, dakle znam gdje cu sutra biti i sta sve trebam uraditi.. To mi je bitno, da se kasnije ne bih kajala sto to nisam ucinila.
Male stvari ne planiram, one mi bas pune zivot i dati ce mi osjecaj srece -ili, nesrece. Male stvari u zivotu sve cine, to mi je jednom jedna osoba rekla dok sam bila djete,
i to necu nikad zaboraviti..
Mozda bas zbog toga sto sam ambiciozna osoba i zato sto zelim mnogo postigniti u zivotu, sam takva da volim planirati, da bitne stvari obavim a ne da ih izostavim.
Znam da se nemoze sve planirati, to je i bolje, neka i sudbine
|
|
|
|
|
jasamkralj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 19
|
|
samo spontano dan po dan
|
_________________ kralj sam pa neka sam |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Lilly lovedoll je napisao/la sledeće: | Sta mislite, da li je bolje zivjeti isplaniran zivot u kome znate tacno svaki minut i sekund i kada cete sta da uradite ili spontan i neocekivan gdje ima puno iznenadjenja ali i rizika....? |
Kao i "svaka" devica kada su vazne crte zivota u pitanju volim da sve bude sigurno, isplanirano i "zacrtano" ali ne bas tacno svaki minut i sekund... ima trenutaka kada tu sudbina umesa svoje prstice i protiv tog se ne moze nista sto i cini zivot zanimljivim
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Nijedno ni drugo .
Tesko.Stogod sam planirala nije tako bilo.
Pa sad trenutno ni sama ne znam,sta i kako .
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Spontan definitivno
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Divim se ljudima koji imaju isplaniran zivot jer ne mislim da sam postigla puno toga ziveci spontano dan po dan i povodeci se instinktima i datom mi slobodom, jednostavno ne znam drugacije, mozda se nisam ni htjela potruditi ali nisam sigurna da li se rodimo takvi kakvi vec jesmo ili je sve stvar vaspitanja i okruzenja. Ko kaze da ljudi koji imaju isplaniran svaki trenutak nisu sretni, ko kaze da ne znaju zivjeti? To je njihov zivot i sigurno nisu u njemu nesrecni. Ponekad spontanost donosi vece nevolje nego sto to mozemo i zamisliti. Ne znam planirati, nisam naucila cak ni iz vlastitih spontanih gresaka, ali bih ipak voljela i trudim se makar ih ne ponoviti.
|
|
|
|
|
|
Dean33 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 23 Mar 2009 Poruke: 22
|
|
Treba naci sredinu mada u danasnje vreme globalizacije ne treba se odreci spontanosti jer to cuva mentalno zdravlje
|
_________________ Dean33 |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Meni je najdraze kad je spontan. Ne volim puno da planiram. Zaista ne volim puno toga da planiram, jer mi ubija nekako car zivota...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
Treba pronaći ravnotežu. U principu, ne volim da planiram, ali je neminovno jer bi mi bez toga dani prolazili bez veze. Spontana sam i najlepše je kad mi se nešto dešava bez ikakvog plana. Ali ponavljam, da bi bilo lepo, neophodno je planirati i postavljati sitne ciljeve da bi čovek bio zadovoljan sobom i ispunjen.
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ko moze da isplanira zivot...
moj zivot je pretezno neplanski...jer sve sto sam bilo kad planirao,
palo je u vodu..
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
USA2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2010 Poruke: 26
|
|
pa nisam robot pa da planiram
pustim da me zivot nosi iznenadi pa po potrebi i razdrma i ošamari
pa opet sve ispočetka
nista od planova nema ni nametanja nekih ogranicenja samoj sebi
|
_________________ -cekanje boli, zaborav boli, ali neznati za sto se odluciti najteza je patnja. |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
Jedina bitna razlika izmedju čovjeka i ostalih živih bića je što čovjek ima dovoljno razvijen mozak,
da može da duboko razmišlja, pa sa tim darom i da pravi planove za svoj život.
Taj dar prirode treba poštovati.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|