:: |
Autor |
Poruka |
cupofsunshine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Nov 2009 Poruke: 10
|
|
Beograd
Budimpesta
|
_________________ covjece, ne ljuti se! |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Najbolji provod je u Americi
Popularni sajt Tripadvisor.com objavio je dobitnike "Nagrade za najbolju destinaciju 2010" po izboru putnika i posetilaca ovog sajta.
Prva tri mesta odneli su severnoamerički gradovi Nju Orleans, Njujork i Las Vegas, a potom sledi južnoamerički Buenos Ajres.
Od evropskih gradova, najbolje plasiraran je London, a potom slede Berlin i Njukasl.
Nagrada je Nju Orleansu otišla zbog tradicionalnog južnjačkog gostoprimstva, elegancije i mirnog okruženja.
Nagrade su dodeljene i u drugim kategorijama (Plaža i sunce, Kultura, Porodica, Noćni život, Hrana i vino...), a u većini kategorija prvo mesto su zauzeli gradovi iz S.A.D.
Ipak, u specijalnim "evropskim" kategorijama standardno se ističu London, Pariz, Rim i Berlin, kao najpoželjnije destinacije.
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Beograd - najluđi grad na svetu po Hrvatima
Hrvatski novinari i dalje fascinirani noćnim životom srpske prestonice.
Već godinama je Hrvatima i Slovencima Beograd jedna od omiljenih vikend destinacija, o čemu najbolje svedoče naši noćni klubovi koji su puni mladih ljudi iz Zagreba i Ljubljane.
Svi oni tvrde da naša prestonica ima "ono nešto" zbog čega se iznova vraćaju, a sada to imamo i "napismeno".
U najnovijem izdanju "hvalospeva" na Internet izdanju "Jutarnjeg lista", Beograd se naziva "najluđim gradom na svijetu".
Pod naslovom "Noćni život u Beogradu: Pogledajte kako se partija u beogradskim klubovima", hrvatski Internet portal Jutarnji.hr objavio je seriju fotografija Zvonimira Krstulovića kod kojih je, osim lepotica na njima, najupečatljiviji potpis svake fotografije pojedinačno.
U ovoj "priči u slikama" smo od komšija (i kolega) iz Hrvatske jasno dobili pohvale na račun provoda i srdačnosti.
"Beograd slovi za najluđi grad kada je u pitanju noćni život. U njemu nema mrtvih dana odnosno noći kada je provod u pitanju".
Autori galerije i "teksta" dalje nastavljaju da "nije lako odgonetnuti zašto je to tako", ali da se urbana "mladež" u Beogradu provodi gotovo isto kao i ona iz Hrvatske - "i što se glazbe tiče, pića, a i odjeća je vrlo slična", ali da su kod nas ipak "razdraganost, veselje i srdačnost na svakom uglu".
Hvala komšije i dođite nam opet!
(MONDO)
|
|
|
|
|
|
s1ck7e Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 20 Okt 2010 Poruke: 8
|
|
Canj Padrino, ali leti :]
|
|
|
|
|
|
1010dejan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Maj 2006 Poruke: 35 Mesto: Wien
|
|
Austria,slovacka
|
_________________ GULIM STRAŽU, SLUŠAM MJUZU, ČITAM PLEBOY, GLEDAM GUZU. HODNIK RIBAM, WC ČISTIM, TOTALNO ĆU DA POPIZDIM, NISAM PLAKO, NISAM KUKO BOG TE BiiiiP AL SAM PUKO! |
|
|
|
|
amanbre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2009 Poruke: 20
|
|
Beograd definitivno
|
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Paceville... ubedljivo najbolji provod... lokali se zarvaraju samo da se pocisti razbijeno i da se izluftira... inace gruva 24/7... za svakoga ima neki djavo... odes normalan a vratis se kuci posle 2 dana bez para... mekeces, kukurices... lajes na zvezde...
|
_________________ Ja sam bio pogresan..... kad sam ti stavio ruku na rame...
Tamo je drzao dugo i govorio rijeci...
Ja sam bio pogresan... kad sam trazio da mi kazes... koja si strana....
Postoje pravila igre... ti znas da ne mozes sama.... |
|
|
|
|
Sicva Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 27 Nov 2003 Poruke: 13261
|
|
Novi Sad pa Budva. Mislim da i u Novom Sadu ima sasvim solidnog noćnog života, problem za nas starije je samo što na većinu mesta uglavnom izlazi klinčarija
|
|
|
|
|
|
ltyartng Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 25 Maj 2017 Poruke: 26
|
|
amanbre je napisao/la sledeće: | Beograd definitivno |
Moram da se složim, ali to se odnosi samo na Srbiju
Nisam imao prilike da ludujem po inostranstvu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|