www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

'Oni' dani u mjesecu...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 31, 2007 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PMS mi se javlja 2 nedelje pred menstruaciju..i jako sam nervozna,jedem sve sto stignem,promenljivog raspolozenja sam,...traje mi 5-6 dana i prva 2 dana me jako boli stomak ali ne smem nista piti jer sam alergicna Neutral

*Pepeljuga*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Traje mi 4-5 dana. Prvi dan me mnogo boli stomak i tad sam najnervoznija. Sad

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nedelju dana pred krvarenje pocnem da jedem kao luda a onda mi nateknu grudi,stomak,ledja me zabole,teze se krecem.
Nervozna sam,radrazljiva,ovako emotivna sam jos gora pa se jako brzo rasplacem,mnogo i glasno vicem,lose spavam,puno pusim...haos.

unbreakable
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Jun 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 4:37 pm    Naslov poruke: Re: 'Oni' dani u mjesecu... Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
curke, kakve ste za vrijeme menstruacije? Jedete li puno, jeste li nervozne, neispavane, je li vas boli i koliko to traje?

Meni traje 3 dana, nekad dva, užasno sam nervozna i imam potrebu za slatkim. Prvi dan me malo boli donji dio leđa.

A vi? Wink

3 dana, nekad 2? koja si ti sretnica!! meni 7 dana traje, ponekad 6!! i posizim.. nisam dobre volje jer me boli jako prva dva dana... grr!!

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 6:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam nervozna dan dva pre nego sto "stigne" smeta mi najmanja sitnica bole me grudi i nateknu inace traje 2-3 dana Neutral

neuhvatljivaa
x fille sauvage x
<b>x fille sauvage x</b>

Godine: 37

Datum registracije: 06 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 18, 2008 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Par dana pred menstruaciju sam nervozna i imam zelju za slatkisima. E sad, kada me stomak boli prvog dana (uzasni bolovi) onda mi traje najvise 6 dana, a kad nemam nikakve bolove onda traje i do 12 dana...ne znam sta je to Rolling Eyes

Deja-vu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Okt 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 18, 2008 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja se samo svadjam sa svima,retko me boli,a traje 4-5 dana...

boj@nic@
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Okt 2008
Mesto: moj topli krevet

denmark.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 20, 2008 11:11 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

meni traje oko 4 dana ali me prva 2 dana jedva prezivim iz kreveta ne mogu da ustanem,eh da sam musko samo ta cetiri dana??????????????

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 22, 2009 11:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od pre par godina imam jezivi PMS koji je sve gori i gori.
Kad me neko pita za menstruaciju to mi je bolna tačka jer imam mikrocistične jajnike i od nedavno mi prave probleme i to velike.
Kada imam mensturaciju,a to je jako jako retko,
stalno mi se spava i jedva pričam,tiha sam i teško pokretna. Crying or Very sad

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nist ni ne znam. ni da cu dobiti ni da mi ide. na 26 dana eto nje, traje 3 dana najdulje i ode. bolova ni prije ni posle ni za vrijeme, jedem isto, nemam ni taj pms.
prije je trajalo dulje i imala sam bolove pa u bolnicu svaki put. ali sad se promjenilo sve - zakaj - nemam pojma.
ali sjajno mi je.

a jel' zna neka cura od vas za one tablete sto odlazu menstr. za valjda dan-dva, sto li? kak se to uzima, kad se pocne uzimati?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ a zasto se to koristi uopste? Rolling Eyes

inace meni se apetit poveca, i ponekad me boli stomak prvih dan -dva

" I know the way to fuck them all...."

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 24, 2009 6:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
^ a zasto se to koristi uopste? Rolling Eyes

jedna cura je uzela to na moru da bi produljila sebi da se moze kupat..a jbg, bila je na mauricijusu pa se htjela kupati vise .

a ova druga kad je isla na sluzbeni put i zato kaj ima ogromne bolove a morala je putovati 11h avionom pa da je bar doceka kad bude u krevetu.

nisam u kontaktu ni sa jednom, daleko su, pa da ih pitam, pa rekoh da vidim zna li netko ovdje nesto o tomu.
a otkud znam, svasta smisljaju.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> 'Oni' dani u mjesecu... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 8 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon