:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
PMS mi se javlja 2 nedelje pred menstruaciju..i jako sam nervozna,jedem sve sto stignem,promenljivog raspolozenja sam,...traje mi 5-6 dana i prva 2 dana me jako boli stomak ali ne smem nista piti jer sam alergicna
|
|
|
|
|
|
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Traje mi 4-5 dana. Prvi dan me mnogo boli stomak i tad sam najnervoznija.
|
_________________ Волим те |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ja nedelju dana pred krvarenje pocnem da jedem kao luda a onda mi nateknu grudi,stomak,ledja me zabole,teze se krecem.
Nervozna sam,radrazljiva,ovako emotivna sam jos gora pa se jako brzo rasplacem,mnogo i glasno vicem,lose spavam,puno pusim...haos.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
unbreakable Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2008 Poruke: 14
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | curke, kakve ste za vrijeme menstruacije? Jedete li puno, jeste li nervozne, neispavane, je li vas boli i koliko to traje?
Meni traje 3 dana, nekad dva, užasno sam nervozna i imam potrebu za slatkim. Prvi dan me malo boli donji dio leđa.
A vi? |
3 dana, nekad 2? koja si ti sretnica!! meni 7 dana traje, ponekad 6!! i posizim.. nisam dobre volje jer me boli jako prva dva dana... grr!!
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Ja sam nervozna dan dva pre nego sto "stigne" smeta mi najmanja sitnica bole me grudi i nateknu inace traje 2-3 dana
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Par dana pred menstruaciju sam nervozna i imam zelju za slatkisima. E sad, kada me stomak boli prvog dana (uzasni bolovi) onda mi traje najvise 6 dana, a kad nemam nikakve bolove onda traje i do 12 dana...ne znam sta je to
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Deja-vu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42
|
|
Pa ja se samo svadjam sa svima,retko me boli,a traje 4-5 dana...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
meni traje oko 4 dana ali me prva 2 dana jedva prezivim iz kreveta ne mogu da ustanem,eh da sam musko samo ta cetiri dana??????????????
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Od pre par godina imam jezivi PMS koji je sve gori i gori.
Kad me neko pita za menstruaciju to mi je bolna tačka jer imam mikrocistične jajnike i od nedavno mi prave probleme i to velike.
Kada imam mensturaciju,a to je jako jako retko,
stalno mi se spava i jedva pričam,tiha sam i teško pokretna.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ja nist ni ne znam. ni da cu dobiti ni da mi ide. na 26 dana eto nje, traje 3 dana najdulje i ode. bolova ni prije ni posle ni za vrijeme, jedem isto, nemam ni taj pms.
prije je trajalo dulje i imala sam bolove pa u bolnicu svaki put. ali sad se promjenilo sve - zakaj - nemam pojma.
ali sjajno mi je.
a jel' zna neka cura od vas za one tablete sto odlazu menstr. za valjda dan-dva, sto li? kak se to uzima, kad se pocne uzimati?
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
^ a zasto se to koristi uopste?
inace meni se apetit poveca, i ponekad me boli stomak prvih dan -dva
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | ^ a zasto se to koristi uopste?
|
jedna cura je uzela to na moru da bi produljila sebi da se moze kupat..a jbg, bila je na mauricijusu pa se htjela kupati vise .
a ova druga kad je isla na sluzbeni put i zato kaj ima ogromne bolove a morala je putovati 11h avionom pa da je bar doceka kad bude u krevetu.
nisam u kontaktu ni sa jednom, daleko su, pa da ih pitam, pa rekoh da vidim zna li netko ovdje nesto o tomu.
a otkud znam, svasta smisljaju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|