:: |
Autor |
Poruka |
Deja-vu Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42

|
|
Retko mi se desavalo da me to pitaju,a i ja sam jos uvek klinka,tako da se ne mogu "pohvaliti" nekim velikim brojem,pa sam uvek pricala istinu...Videcemo za u buduce...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Nikada me nije pitao jer zna da ja nemam prošlost pre njega.
|
|
|
|
|
 |
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet

|
|
ja njega ne pitam koja sam ja njemu po redu,po njima mi smo im broj a ne nesto vise
|
|
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Mene moj nikada nije pitao.. Dok ja njega jesam
Jednostavno sam takva osoba da u vezi zelim mnogo znati o svom dragom, da to kasnije ne bi vodilo do nesporazuma.. Neznam, tako sam sada navikla i nek bude.
|
|
|
|
 |
*ADA* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd

|
|
Zar nije uvek odgovor - dvojicu?
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
*ADA* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | Onda ti njega pitas: A koliko si ih ti imao?
''Paa dve..'' |
To je retkost da hoce da kaze istinu..Vole da se hvale da su u dvocifrenom broju..
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
*ADA* je napisao/la sledeće: | Citat: | Onda ti njega pitas: A koliko si ih ti imao?
''Paa dve..'' |
To je retkost da hoce da kaze istinu..Vole da se hvale da su u dvocifrenom broju..  |
Ako se meni pocinje hvaliti, ja mu samo samar
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Postoji neka anegdotica u kojima te sifre kod zena treba pomnoziti sa dva a kod muskarca podeliti sa dva
Meni se desilo da postavim pitanje (iz opravdanih razloga ) mada sam vec slutila odgovor (ima stvari o kojima muskarac ne moze da slaze )
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
*ADA* je napisao/la sledeće: | Zar nije uvek odgovor - dvojicu?  |
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Nikad me niti jedan nije pitao za broj... Nije ni sadašnji pitao s koliko sam bila, ali zna s koliko sam spavala... No, ja sam njemu postavila isto pitanje i toliko je počeo komplicirati da sam se jednostavno morala pomiriti s tim da nikad neću saznati točan broj...
|
|
|
|
|
 |
voulez-vous ♧Otac Makarije♧

|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164

|
|
° Jaca ° je napisao/la sledeće: | Nikad me niti jedan nije pitao za broj... Nije ni sadašnji pitao s koliko sam bila, ali zna s koliko sam spavala... No, ja sam njemu postavila isto pitanje i toliko je počeo komplicirati da sam se jednostavno morala pomiriti s tim da nikad neću saznati točan broj... |
Nikada vi necete saznati nista.... a necemo ni mi.... samo mislim, da mi zivimo u duplo vecem "neznaju" od vas....
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|