:: |
Autor |
Poruka |
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Tad bi sigurno promenio ponašanje prema tebi.... Jednom sam i ja bila prevarena... Taj još uvek (2 godine posle raskida) ima običaj da pozove i kaže: "Bila si mi najbolja devojka. Mnogo mi je žao što sam te povredio. Vrati mi se molim te..." Ali te njegove fore ne pale. Jer ne bih da se desi ista stvar... Jednom kraj, zauvek kraj.
Shvatila sam da zaslužujem boljeg dečka. Zato znam da je moj sadašnji dečko meni veran, iako ja nisam "savršenstvo bez mane", za njega sam najbolja!
|
_________________ Волим те |
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Lako je nemojte biti toliki bednici i varati svoje devojke,jer sve to bog gleda.....ljubim vas lepotice moje budite jake i smo svoje
|
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 1039 Mesto: ...
|
|
¸A ne znam... promjenio bi ponašanje sigurno, možda bi čak postao i bolji jer bi se brinuo da nešto ne skužim, ili bi češće nalazio izgovore da se ne vidimo i takve stvari...
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Po njegovim očima..a i po govoru jer kad nešto muti sapliće jezikom kao u pijanca.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | Zato znam da je moj sadašnji dečko meni veran, iako ja nisam "savršenstvo bez mane", za njega sam najbolja! |
jaoooo Pepeljugo,umaL da saspem drvlje i kamenje na tebe. pogresno sam protumacila deo tvoje poruke i onako se posetnski iznervirala. uf. ali primetila sam na vreme.
ontopic: nisam pristalica varanja! ko bi rekao
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
po tome sto ga grize savest...
ili ako je odlican glumac pa je i on "zaboravio" tu avanturu, nikada i ne bih
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nikad ne bi mogla da prepoznam da li me vara jer je iz drugog grada tako da...jako je teško to saznati jedino da unajmim detektiva Ali za to nema potrebe
Ali da me,ne daj Bože,vara možda bi prepoznala po tome što nema vremena za mene i što se čudno ponaša..
|
|
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Prepoznala bi po sjajilu ili ruzu na majici ili kosulji..
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Žena to osjeti... Srećom imamo taj dar da ženski nos i ženska intuicija učine svoje, pa ako nam je nešto "smrdljivo" počnemo kopati i saznamo istinu.
Al' znakova ima mnogo, recimo meni bi bilo vrlo sumnjivo kada bi bio odsutan i nezainteresiran za bilo što što uključije nas dvoje, da izbjegava susrete i da mi ne posvećuje dovoljno paženje kao što sam navikla da sada. To bi me bome zabrinulo, jer bi mi palo na pamet da to dobiva negdje drugdje...
|
|
|
|
shmek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2007 Poruke: 22
|
|
Pa razne su tu mogucnosti,moj sada vec bivsi decko je poceo da se druzi sa nekim drugim ljudima,prestao je da dolazi kod mene pa sam samo ja odlazila kod njega,nismo vise setali zajedno vec on sa svojim drustvom a ja sa svojim.Par meseci pre raskida bilo je uzasno.najpre da pocnem od januara meseca kada se tri dana nije javljao.Kada je odlucio da me pozove rekao je da je bio zauzet jer je tri dana vozio biciklu sto je najpre fizicki nemoguce a zatim uzimam u obzir da je uveliko na ulicama sneg i led.Zatim druga etapa-oprostim ja to i nakon par dana pocnem da sredjujem njegovu sobu i nadjem.Zaboravim ja na to.Uvece je neka manifestacija trebalo da se odrzi a mi smo se dogovorili da idemo zajedno.U zadnjem momentu on mene zove da mi kaz4e da mora da ode kod tetke na veceru.Naravno je pozovem drugarice i organizujem se drugacije.Medjutim u gradu srecem neke drugove koji mi kazu da su mog decka upravo videli da se setka po gradu.Prosetam malo i ja u tom smeru i vidim ga ali je mnogo ljudi bilo i nisam kroz onu guzvu mogla da prodjem da ga stigenm.Posaljem mu poruku da gledam u njega i da mi nije jasno sto je slagao a on odgovori da je kod tetke i da nema pojma o cemu ja pricam.Dakle odgovorio je u stilu:sreco koko mozes da verujes vise svojim ocima nego mojim recima.Zadnj etapa je bila kada mi je njegov drug u dva izjutra poslao poruku u kojoj ulici da potrazim svog dragog,u kojoj zgradi i kom stanu.Bilo mi je blizu pa sam i otisla i zatekla ga sa klinkom koja je 95-to godiste i napravila haos.Naravno godinu dana sam ja sumnjala i imala i neke argumente da sumljmam a sto je najgore on mi je davao jos razloga.Bilo ih je mnogo.Naravno,tad kada sam videla ono sto nije trebalo ostavila sam ga.Devojke,momci uvek opstavljaju tragove posle "zlocina",cim posumljate znaci da ste vec uocile neki ali niste htele to sebi da priznate.Zato,pazljivo posmatrajte,mozda upravo sada ostavlja dokaz
|
|
|
|
|
|
Budja 88 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...
|
|
Po pogledu - ne bi imao snage da me pogleda prawo u oči...
Po dodiru...
Jednostawno,osećam kad nešto krene drugačije...
A,i on bi mi rekao,sigurno...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
|
celly988 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Okt 2008 Poruke: 8
|
|
maja_bogdan je napisao/la sledeće: | -Kad svako pitanje dozivljava kao ispitivanje i provjeravanje.
-Agresivnim nastupom izbjegava istinu.
-Neda ti da diras po mobacu bez dozvole.
-Kad previse vremena provodi s "prijateljicom/ma".
-Cim ti zeludac kaze da njegove isprike smrde na laz....vjeruj Laze!!!!
-Ako cesto "mora" nesto obaviti a"ne moze"ti rec zasto....itd!
Onda sigurno nesto petlja!!! |
sa ovim se već slažem....
jer u par postova prethodnih pročitala sam stvari koje su za mog dečka normalne oduvek.....
a poznavali smo se i pre no što smo se počeli zabavljati....
Kupuje skupu garderobu,voli da je fancy i doteran,mobitel mu je u vek priruci (kao i meni uostalom),nekad pažljiv nekad na distanci,ali on je jednostavno takav....
Dešava nam se da nismo ni mi rasopoložene, pa samo na distanci.
Iako sam jaaaakoooo ljubomorna i ponekad me izluđuju njegovi izlasci sa prijateljima i tulumarenja,ali ........
nadam se ako bude šta pokušao da smulja da ću ga provaliti.... ipak mi žene....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|