Da li se hrv. muzika vise slusa u Srbiji, nego srpska u Hr.?
Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
:: |
Autor |
Poruka |
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Erdal82 je napisao/la sledeće: | Mislim da je sada to podjednako...Srpski narodnjaci su preovladali u Hrvatskoj, i jako su slusani...A sto se tice pjevaca i gostovanja, mislim da je srpska scena vise otvorena...Za bosansku scenu znam da je najvise otvorena srpskim pjevacima i narodnoj muzici.... |
Slazem se sa tim.
|
|
|
|
|
|
MPS-Zarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2006 Poruke: 72 Mesto: ...
|
|
ja znam 100 posto da hrvati vise slusaju srpske narodne pjesme (Ceca, Miroslav Ilic, Milos Bojanic itd itd)
a da vam iskreno recem na neznam ni jednu hrvatsku narodnu....
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
u nas se sluša srpska više nego što se misli. samo nitko ne želi reći
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
U Hrvatskoj se 100% vise slusa nasa muzika nego kod nas njihova! Prvo mi imamo kavalitetniju muziku ali sigurno se ne slusa javno. Pa pogledajte samo na BKTV i DM Sat ko najvise salje poruke i ko trazi srpske narodnjake!
|
|
|
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis
|
|
u hrvatskoj se slusa nasa muzika vise samo sto to oni ne zele da priznaju.slusaju hrvati najzesce narodnjake.
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
DeKom je napisao/la sledeće: | u hrvatskoj se slusa nasa muzika vise samo sto to oni ne zele da priznaju.slusaju hrvati najzesce narodnjake. |
kao što sam napisala malo prije
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
definitivno oni vise slusaju nase narodnjake nego mi njihove zabavnjake.i moram reci (nek se ne naljute) muzicka scena im je trenutno zivi krsh.uopste vise nemaju kvalitetnu muziku kao pre,pop scena im se srozala,cak sta vise mislim da mi imamo trenutno kvalitetnije pevace pop muzike od njih.
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
vese Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 160
|
|
pustite medije,nemaju oni pojma.srpska muzika se kod nas sluša maksimalno a dovoljan je dokaz to što se i svako drugog auta koje prođe trešte cajke i virujte da ima dosta klubova sa njihovom muzikom
|
|
|
|
|
|
boza_999 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 115 Mesto: serbia
|
|
ovako hrvati bolje prolaze kod nas
a ako je u pitanju uzivo onda zavisi ko peva.
|
_________________ boza |
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
Ja mislim da kad neka pesma pocne niko ni ne razmislja odakle je pevac i tako to, privatno sam navikla da slusam pesme s ijekavicom, vecina su iz hrvatske, pa ponekad pocnem i nase pesme pevati ijekavicom. Prosto nije mi to bitno kao pretpostavljam ni vecini pevaca, samo mi je ponekad krvo sto neki pevaci iz hrvatske jos ne zele doci kod nas da naprave koncert. Istina je ima nacista i uvek ce ih biti, ali ce biti i onih koji su zeljni prave muzike pa ma odakle bila. Zato apelujem da bih jako volela da jedna od mojih omiljenih grupa PRLJAVO KAZALISTE dodje u Beograd!!! To mi je najveca zelja!!!
PS Narodljake ni ne smatram u muziku, mislim na muziku naseg detinjstva: pop-rock
|
|
|
|
|
|
_rich_bitch_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 81 Mesto: steyr
|
|
majadim ja se sa njim slazem
|
|
|
|
|
|
elgrande Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица
|
|
Зависи...Колико сам провалио тамо се наши народњаци добро котирају и слушају по клубовима и дискотекама док су њихови извођачи у нашим медијима и превише заступљени.
|
_________________ Остани Србин-ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ! |
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Da li se hrv. muzika vise slusa u Srbiji, nego srpska u Hr.? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 sledeća |
Strana 8 od 10 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|