www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li se hrv. muzika vise slusa u Srbiji, nego srpska u Hr.?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~
::  
Autor Poruka
Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Erdal82 je napisao/la sledeće:
Mislim da je sada to podjednako...Srpski narodnjaci su preovladali u Hrvatskoj, i jako su slusani...A sto se tice pjevaca i gostovanja, mislim da je srpska scena vise otvorena...Za bosansku scenu znam da je najvise otvorena srpskim pjevacima i narodnoj muzici....

Slazem se sa tim.

MPS-Zarko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2006
Mesto: ...

madagascar.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja znam 100 posto da hrvati vise slusaju srpske narodne pjesme (Ceca, Miroslav Ilic, Milos Bojanic itd itd)
a da vam iskreno recem na neznam ni jednu hrvatsku narodnu....

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 10:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u nas se sluša srpska više nego što se misli. samo nitko ne želi reći

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U Hrvatskoj se 100% vise slusa nasa muzika nego kod nas njihova! Prvo mi imamo kavalitetniju muziku ali sigurno se ne slusa javno. Pa pogledajte samo na BKTV i DM Sat ko najvise salje poruke i ko trazi srpske narodnjake!

DeKom
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 01 Sep 2006
Mesto: nis

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u hrvatskoj se slusa nasa muzika vise samo sto to oni ne zele da priznaju.slusaju hrvati najzesce narodnjake.

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 11:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DeKom je napisao/la sledeće:
u hrvatskoj se slusa nasa muzika vise samo sto to oni ne zele da priznaju.slusaju hrvati najzesce narodnjake.

kao što sam napisala malo prije

mimy
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 30 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 11, 2006 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

definitivno oni vise slusaju nase narodnjake nego mi njihove zabavnjake.i moram reci (nek se ne naljute) muzicka scena im je trenutno zivi krsh.uopste vise nemaju kvalitetnu muziku kao pre,pop scena im se srozala,cak sta vise mislim da mi imamo trenutno kvalitetnije pevace pop muzike od njih.

vese
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 10:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pustite medije,nemaju oni pojma.srpska muzika se kod nas sluša maksimalno a dovoljan je dokaz to što se i svako drugog auta koje prođe trešte cajke i virujte da ima dosta klubova sa njihovom muzikom

boza_999
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Maj 2006
Mesto: serbia

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 03, 2006 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovako hrvati bolje prolaze kod nas
a ako je u pitanju uzivo onda zavisi ko peva.

A_Djema
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Sep 2006
Mesto: Raskrsnica srca...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 2:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da kad neka pesma pocne niko ni ne razmislja odakle je pevac i tako to, privatno sam navikla da slusam pesme s ijekavicom, vecina su iz hrvatske, pa ponekad pocnem i nase pesme pevati ijekavicom. Prosto nije mi to bitno kao pretpostavljam ni vecini pevaca, samo mi je ponekad krvo sto neki pevaci iz hrvatske jos ne zele doci kod nas da naprave koncert. Istina je ima nacista i uvek ce ih biti, ali ce biti i onih koji su zeljni prave muzike pa ma odakle bila. Zato apelujem da bih jako volela da jedna od mojih omiljenih grupa PRLJAVO KAZALISTE dodje u Beograd!!! To mi je najveca zelja!!!

PS Narodljake ni ne smatram u muziku, mislim na muziku naseg detinjstva: pop-rock

_rich_bitch_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: steyr

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

majadim ja se sa njim slazem

elgrande
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 14 Avg 2005
Mesto: Косовска Митровица

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 9:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Зависи...Колико сам провалио тамо се наши народњаци добро котирају и слушају по клубовима и дискотекама док су њихови извођачи у нашим медијима и превише заступљени.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Domaća muzika ~ -> ~ Arhiva - Domaća muzika ~ -> Da li se hrv. muzika vise slusa u Srbiji, nego srpska u Hr.? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 8 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon