:: |
Autor |
Poruka |
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305

|
|
Mislim da je to ok jer sve sto nismo mi ranije probali probali smo kasnije tako da ce ove generacije mnogo brze sazresti po meni!
|
|
|
|
|
 |
tamara_blabla Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766

|
|
Ne svidja mi se to, jer smatram da ce na taj nacin prebrzo sazreti. Mislim da za sve ima vremena i da nikad nije kasno.
|
|
 |
dzonisa Dobro upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654

|
|
u potpunosti si u pravu.granice za sve se sve vise spustaju i ko zna dokle ce.nije da mi se bas svidja sto je tako,ali sta je tu je
|
|
|
|
|
 |
TweexY Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116

|
|
Sve se pomjerilo... evo primjer:
Mala 7 razred osnovne, kaze momku (mom drugu) da je ostala trudna...A ustvari laze...
A cak joj on nije bio prvi... Meni je to strasno...
|
|
|
|
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
Ja zbilja ne znam,ovo je stvarno postala katastrofa,ne znam kako je u Vasem gradu/drzavi ali kod nas je opste rasulo,imam 20 godina i stid me izac u grad vikendom jer ne znam u koji lokal da udjem a da se ne osjecam kao starac,setam gradom a oko mene pice djeca,ma ni do koljena mi.Stikle minici,cigari,alkohol,ma zbilja nemam rijeci,kako roditelji dopustaju da im djeca sa 10-12 godina dolaze kuci u 2,3,4 poslije ponoci,zapitaju li se sta ce se radit sa tim djetetom za 5/6 godina,kakve ce muke sa njim imat....no comment!
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
 |
felipe007 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207

|
|
da,da taka su vremena dosla
|
|
|
|
|
 |
carmen90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***

|
|
Pa cinjenica je da su se vremena zaista izmenila. Svaka nova generacija sve je naprednija i ranije pocinju vsa ta prva iskustva sto je stvarno lose. Devojcice dobijaju jako rano menstruaciju,prerano se zanimaju za izlaske i sex i mozda cak prerano i nepromisljeno stupaju u odnose sa kojekakvim napaljenim klincima......I onda dobijaju razne pogrdene epitete....a one su samo jos deca,koja su se nespretno nasla u pubertetu i ne znaju sta ce sa svojim osecanjima i potrebama koja su odjednom podivljala.....Joooj nadam se da ce se sve to unormaliti,inace sta da ocekujem za nekih 10ak godina kada budem trebala da imam svoju decu???? da gube nevinost u obdanistu??? Tuznoooo
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
 |
Zloky Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna

|
|
I ja sama se poljubio sa 18 godina prvi put
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
iusticia Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 28 Jun 2007 Poruke: 43 Mesto: Beograd

|
|
tehnologija, vaspitanje, drustvo, tranzicija, nemoral, poremecen sistem vrednosti...
|
_________________ Trick about life is to make it look easy |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^oh,pa ti si se usudio i da nabrajas nema svrhe,a nazalost ni pomoci. neka svako gleda sebe i kako svoje buduce potomstvo vaspita kako treba. valjda je i to neki pocetak!
|
|
|
|
|
 |
-*-Diva-*- ~mali djavolak~

|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*

|
|
carmen90 je napisao/la sledeće: | Pa cinjenica je da su se vremena zaista izmenila. Svaka nova generacija sve je naprednija i ranije pocinju vsa ta prva iskustva sto je stvarno lose. Devojcice dobijaju jako rano menstruaciju,prerano se zanimaju za izlaske i sex i mozda cak prerano i nepromisljeno stupaju u odnose sa kojekakvim napaljenim klincima......I onda dobijaju razne pogrdene epitete....a one su samo jos deca,koja su se nespretno nasla u pubertetu i ne znaju sta ce sa svojim osecanjima i potrebama koja su odjednom podivljala.....Joooj nadam se da ce se sve to unormaliti,inace sta da ocekujem za nekih 10ak godina kada budem trebala da imam svoju decu???? da gube nevinost u obdanistu??? Tuznoooo  |
potpisujem ovo... vremena se stvarno jako brzo menjaju, i veliki je uspeh ostati normalan, pogotovo u pubertetskim godinama..
|
|
|
|
|
 |
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~

|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391

|
|
Tužno je sve to, ali nažalost istinito! Ja sam se prvi put poljubila sa 15 godina i opet me je grizla savest da li je to ispravno, da nije rano... A kad čujem ovo... ma strašno!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|