www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

17 mi je godina......a jos se nisam ljubilaaaaaaaaaa
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nesa_bulje_mesa_2
Banovan!

Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 24 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 26, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: a Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to ok jer sve sto nismo mi ranije probali probali smo kasnije tako da ce ove generacije mnogo brze sazresti po meni!

tamara_blabla
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 15 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne svidja mi se to, jer smatram da ce na taj nacin prebrzo sazreti. Mislim da za sve ima vremena i da nikad nije kasno.

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 27, 2007 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u potpunosti si u pravu.granice za sve se sve vise spustaju i ko zna dokle ce.nije da mi se bas svidja sto je tako,ali sta je tu je

TweexY
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Sep 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 29, 2007 6:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve se pomjerilo... evo primjer:
Mala 7 razred osnovne, kaze momku (mom drugu) da je ostala trudna...A ustvari laze...
A cak joj on nije bio prvi... Meni je to strasno...

NikolaKO
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 26 Mar 2005
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja zbilja ne znam,ovo je stvarno postala katastrofa,ne znam kako je u Vasem gradu/drzavi ali kod nas je opste rasulo,imam 20 godina i stid me izac u grad vikendom jer ne znam u koji lokal da udjem a da se ne osjecam kao starac,setam gradom a oko mene pice djeca,ma ni do koljena mi.Stikle minici,cigari,alkohol,ma zbilja nemam rijeci,kako roditelji dopustaju da im djeca sa 10-12 godina dolaze kuci u 2,3,4 poslije ponoci,zapitaju li se sta ce se radit sa tim djetetom za 5/6 godina,kakve ce muke sa njim imat....no comment!

felipe007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 01, 2007 2:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da,da taka su vremena dosla

carmen90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 09 Maj 2007
Mesto: ***3 metra iznad neba***

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa cinjenica je da su se vremena zaista izmenila. Svaka nova generacija sve je naprednija i ranije pocinju vsa ta prva iskustva sto je stvarno lose. Devojcice dobijaju jako rano menstruaciju,prerano se zanimaju za izlaske i sex i mozda cak prerano i nepromisljeno stupaju u odnose sa kojekakvim napaljenim klincima......I onda dobijaju razne pogrdene epitete....a one su samo jos deca,koja su se nespretno nasla u pubertetu i ne znaju sta ce sa svojim osecanjima i potrebama koja su odjednom podivljala.....Joooj nadam se da ce se sve to unormaliti,inace sta da ocekujem za nekih 10ak godina kada budem trebala da imam svoju decu???? da gube nevinost u obdanistu??? Tuznoooo Sad

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sama se poljubio sa 18 godina prvi put

iusticia
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 28 Jun 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 2:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tehnologija, vaspitanje, drustvo, tranzicija, nemoral, poremecen sistem vrednosti...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^oh,pa ti si se usudio i da nabrajas Mr. Green nema svrhe,a nazalost ni pomoci. neka svako gleda sebe i kako svoje buduce potomstvo vaspita kako treba. valjda je i to neki pocetak!

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 34

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

carmen90 je napisao/la sledeće:
Pa cinjenica je da su se vremena zaista izmenila. Svaka nova generacija sve je naprednija i ranije pocinju vsa ta prva iskustva sto je stvarno lose. Devojcice dobijaju jako rano menstruaciju,prerano se zanimaju za izlaske i sex i mozda cak prerano i nepromisljeno stupaju u odnose sa kojekakvim napaljenim klincima......I onda dobijaju razne pogrdene epitete....a one su samo jos deca,koja su se nespretno nasla u pubertetu i ne znaju sta ce sa svojim osecanjima i potrebama koja su odjednom podivljala.....Joooj nadam se da ce se sve to unormaliti,inace sta da ocekujem za nekih 10ak godina kada budem trebala da imam svoju decu???? da gube nevinost u obdanistu??? Tuznoooo Sad

potpisujem ovo... vremena se stvarno jako brzo menjaju, i veliki je uspeh ostati normalan, pogotovo u pubertetskim godinama..

srpkinjica
~*+_pevačica_+*~
<b>~*+_pevačica_+*~</b>

Datum registracije: 10 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tužno je sve to, ali nažalost istinito! Ja sam se prvi put poljubila sa 15 godina i opet me je grizla savest da li je to ispravno, da nije rano... A kad čujem ovo... ma strašno!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> 17 mi je godina......a jos se nisam ljubilaaaaaaaaaa Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 8 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon