:: |
Autor |
Poruka |
Abramovicnebojsa 22 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 46
|
|
Ma dom je dobar imas dosta ortaka ali stan je stan mozes da imas cetri ortaka i dosta riba
|
_________________ Slobodni strelac |
|
|
|
|
kadija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 58
|
|
ma privatni, mozes dovest koga hoces i kad hoces
|
|
|
|
|
|
27da03 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 69
|
|
privatni smjestaj je dobar, jos ako si u svom gradu, stedis para koliko bi trosio u drugim gradovima i jos u privatnim stanovima,a za provod je privatni smjestaj najbolji, kao i za ucenje i za mnoga sticanja znanja pored fakulteta
|
|
|
|
|
|
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
u svakom slucaju domovi. ima puno prednosti: raja, zajednicko ucenje, druzenje, cure;-) itd.
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Pazi dom je za zezanje, ali to nije za faks.Ako hoces da budes u domu i jeftino prodjes, onda uci stalno u citaonici, a ako ne mozes da ucis u citaonici....onda privatan smestaj, kao i mir i tisina...ali opet zavisi kakav privatan smestaj, gazda ili ne.???
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Privatni smještaj, u domovima nemaš komocije
|
|
|
|
|
|
Mate407 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 7
|
|
ako si mozes priustiti onda privatni dom,vise vremena za ucenje a i drustvo manje utječe na tebe
|
|
|
|
|
|
djolehg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 3
|
|
Uvek je bolji dom od privatnog smestaja. Ne samo zbog cene, vec i celokupnog zivota. Tu se stvaraju najjaca prijateljstva
|
|
|
|
|
|
josé luis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 75
|
|
privatan smestaj svakako. ako imas para svakako je bolji
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Studiram u drugom gradu i nikad nisam zivila u domu, ali vise iz razloga sta mi je mamin dio obitelji tu, tako da sam prve dvije godine zivila sama u velikom stanu u centru grada (najljepse godine studiranja), a odonda zivim s didom i bakom u kuci. Uvijek glasam za privatni smjestaj jer se naucis na slobodu i brinut se za sebe.
Domovi su prebucni, uvijek je netko kod tebe, da ne govorim o skucenom prostoru. Zato svatko tko ima tu mogucost, neka uzme stan (makar s cimerom).
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Najbolji je privatan smestaj ali domovi donose veliku ustedu
|
|
|
|
|
|
mimy Upućeni član
|
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 313
|
|
ipak dom ima neki smek studentskog zivota koji samo tamo mozes da okusis...okruzen si svojom generacjom,blizu si,imas informacije iz prve ruke,stalno se nesto sedava...meni je to nekako zanimljivije nego biti sam u sobi.al dobro ljudi se razlikuju
|
_________________ B & M |
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Domovi ili privatan smestaj? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sledeća |
Strana 8 od 9 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|