:: |
Autor |
Poruka |
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
još nisam naišla na nekog ko bi me ubedio u verodostojnost astrologije
|
|
|
|
|
|
Salamander Team Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 10
|
|
Astrolozi koji rade na televiziji danas samo ruse ugled pravoj astrologiji i sprdaju se sa gledaocima, to je vise nego ocigledno.
Astro centri i tv emisije uzivo su napravljene zbog profita, koristeci se pri tom svim mogucim sredstvima. Vecina njih ce i da se izblamira najstrasnije samo zbog minutaze, ali to i treba shvatiti kao zabavno humoristicki program. Astrologija je nesto sasvim drugo.
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Vjerujem u natalnu kartu, a horoskope iz novina ne čitam
|
|
|
|
|
|
SONJICA-ZMAJCHE Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jun 2006 Poruke: 47
|
|
Verujem,ali ne pridajem toliki znacaj svemu tome !
|
|
|
|
|
|
dado2009 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 25
|
|
ja najvise vjerujem u sebe, dok su horoskopi ipak sporedna stvar u zivotu
|
|
|
|
|
|
AzzO Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Nov 2005 Poruke: 104 Mesto: Beograd
|
|
Malo ali ga citam
|
_________________ AzzO |
|
|
|
|
nataera Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 65 Mesto: moldova
|
|
|
|
|
Nina_NS Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2007 Poruke: 338 Mesto: Novi Sad
|
|
i verujem i ne verujem...najbolja drugarica mi se bavi astrologijom i sve do sada sto mi je videla u natalnoj karti se desilo...
|
|
|
|
|
|
tomarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 116
|
|
Taman onoliko koliko treba....
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
yellena je napisao/la sledeće: | Ja sam se prijavila na jedan sajt gde mogu bezplatno porediti moje podatke sa partnerom. I to što sam mogla da procitam, nije bas bilo sjajno. Naime, preporucuje mi se da ne ulazim u brak sa tom osobom.
Koliko bi tako nesto uticalo na vas? Sta mislite koliko treba verovati takvim analizama??
Ako nekom znaci ja sam rak a on lav, pa mozda ima jos nekog u toj kombinaciji... |
Smatram da je izvesna rezervisanost prema takvim preporukama neophodna, u najmanju ruku. Ne verujem da ce nas losh horoskop sprechiti da gradimo sebi bolje, samo ako zhelimo. Ne bi me previshe potreslo, citirao bih sledece....
Citat: | ono shto nam se ponekada chini da su gorka iskushenja samo su prerusheni blagoslovi. |
Verujem da ima povezanost, ali da ta horoskopska nije presudna.
Ukratko...
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Pogledam u novinama kakvi su mi znakovi, ako nema dzak onda me ne zanima, a i ovako me ne zanima hehe
|
|
|
sara65 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 50
|
|
Vjerujem u horoskop od kad sam procitala knjigu Suncevi znaci Linde Gudmen... Nevjerovatna knjiga!!
|
_________________ ...ponekad cujem da je svijet pozornica ida svako dobija po zasluzi... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|