:: |
Autor |
Poruka |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | 30. Uvek veseli i spremni da pomognu, ljudi koji su rođeni 30. imaju veoma oštar jezik i dominantnu prirodu - broj 30 otkriva mnogo toga o vama... Koja od ovih karakternih osobina važi i u vašem slučaju? |
da...to sam ja...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja sam rodena 18 dec,pa ne verujem da je bas istina sve ovo samo sto brad je rodjen kao ja...
|
|
|
|
|
 |
XduleX Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183

|
|
Pa ima istine ja sam 9.....
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
 |
Ok_cura Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo

|
|
7 je spiritualan broj, a ljudi koji su rođeni tog dana u mesecu često se zalažu za rešavanje socijalnih pitanja ili za zaštitu životne okoline. Oni jednostavno ne mogu drugačije jer je to njihova potreba.
hehe pa eto ne mogu da se ne slazem s tim
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
 |
SINAKI21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 75 Mesto: zagreb

|
|
21. Harmonija pre svega: osobe koje su rođene 21. poseduju dobru intuiciju, istančan osećaj za finese, taktične su i imaju puno obzira prema drugima. Oni stalno pokušavaju da izglade nesporazume jer je svađa za njih gubljenje vremena.
u potpunosti me opisuje iako osobno ne vjerujeem u te stvari...
|
_________________ BBB SU ZAKON |
|
|
|
 |
barby17 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 132

|
|
17. Broj 17 signalizira da ste vi veoma ambiciozna osoba. Ljudi koji su rođeni ovog datuma u mesecu uvek su aktivni učesnici, a ne puki pasivni posmatrači. Ali, oni vole da slušaju samo sebe - a to može da bude veoma dosadno.
|
|
|
|
|
 |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
Citat: | 30. Uvek veseli i spremni da pomognu, ljudi koji su rođeni 30. imaju veoma oštar jezik i dominantnu prirodu - broj 30 otkriva mnogo toga o vama... Koja od ovih karakternih osobina važi i u vašem slučaju? |
uglavnom sve...uvek sam spremna svima da pomognem...i kako kazem moja najbolja,uvek imam kez na licu,i svoje problema resavam sama...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
 |
Sandan Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67

|
|
23. Pa, ne mogu reci da su omasili.
|
|
|
|
|
 |
granger_ Banovan! Wanted!

|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2007 Poruke: 8473

|
|
7 je spiritualan broj, a ljudi koji su rođeni tog dana u mesecu često se zalažu za rešavanje socijalnih pitanja ili za zaštitu životne okoline. Oni jednostavno ne mogu drugačije jer je to njihova potreba.
|
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
19. Ko se rodio 19. u mesecu, važi za analitičnu i dovitljivu osobu na koju možete da računate uvek kada se nađete u nevolji. Tamna strana medalje: ove osobe su sklone bolesnoj ljubomori. Oprez: to može loše da vam se vrati!
tachnooo.... mada nisam toliko ljubomorna..ali jesam...
|
|
 |
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor

|
|
29. Osobe koje su rođene 29. u mesecu trude se da izbegnu svaku vrstu konfrontacije ako je to ikako moguće. To je prava šteta jer tako propuštaju priliku da drugima otkriju svoje ideje i tako im omoguće da ih bolje razumeju.
alal vera
|
_________________ Kako rece NE zeni koja kaze DA? |
|
|
|
 |
Mara 82 Iskusni član

|
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis

|
|
9. Hoćete da se kladimo da vi imate istančan osećaj za odgovornost? To je vredno hvale, ali to, takođe, može da vas dovede u opasnost da budete zloupotrebljeni i iskorišćeni.
Ima istine.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|