:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Volim da plešem, naravno
|
|
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Mooj decko odlicno plese, bilo da smo u nekom restoranu ili diskoteci, tako da mi je suuuperr...
Danas je to veoma retka slika, obicno vidite decko stoji,pice u ruci i cupka, prati ritam glavom a devojka ispred njega kao da nastupa ubi se od igranja...
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | ja obzavan plesat ...često plešen, doma, na ulici, disko, ma kad me god uvati želja, ..., nisan za neke ozbiljne večere..vise volin ic na neki party i plesat dugo u noc (I vrtit guzom ) |
Uz ovo moran nadodat da najdraže i najizazovnije se pleše na narodnu muziku, turbo folk Jednostavno ja kad cujen Daru, Cecu, Tinu, Draganu, Radu...ne mogu stat na mistu..i tad pocinju one kretnje
I da jos dodam da volin plesat i s drustvom, priom ali i s dečkom... Obozavan ga napaljivat u plesu
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
volim naravno
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
kitty_88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44
|
|
obožavam plesati i bitno mi je da i dečko zna... ipak ne bi bilo u redu da plešem s nekih desetim momkom dok moj dragi stoji u kutu jer ima dvije lijeve noge... ili još gore, odvedem njega na plesni podij pa me izgazi cijelu...
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
profesionalno se bavim plesom, tako da nemam bas partnera u diskotekama za ples... hehe... jedino da ja plesem za njih... nisam bas za neke mirne zabavice gdje bi se mogao plesati valcer tako da...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Volim da plešem i imam dobar osećaj za ritam, još kad sam raspoložena - sve pršti
A dečko mi je bivši breakdancer kombinacija samo takva
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Obozavam plesati, a dragi uci skoro da usavrsi
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | Volite li plesati.
Da li vas momak plese sa vama kad ste zajedno u disku ili da li vas je odveo u neki restoran sa ozbiljnom muzikom i zamolio za ples.?? |
Obožavam da plešem... Tako, u isto vreme, izbacim iz sebe svu negativnu energiju i nakupim se pozitivne... Moj dragi jako lepo pleše, bez obzira na vrstu muzike i uopšte ne brine da li je sam ili je oko njega bezbroj ljudi... Dok je meni, u početku, bilo jako neprijatno plesati pred drugim ljudima... Igrali smo i u diskoteci i u restoranu...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Obožavam plesati, no nažalost nisam imala priliku plesati sa svojom polovicom...
Nadam se jednom da će mi ostvariti želju, pa da ćemo otići na nekakav tečaj plesa... Volim Latino-američke plesove, to mi je baš mljac.
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Mislim do sada sam valjda svuda plesala, na ulici, na plazi, u snegu, na takmicenjima... Mislim stvarno vise ni ne znam gde nisam plesala.. A on? On voli... Uci.... Zato ga i volim...
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Da li vaši muškarci znaju plesati? Što u slušaju da ne znaju, puštate ih da se motaju ko deve ili ih pak pokušavate naučiti?
Da li vas je sram ako vam dečko ne zna plesati?
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|