:: |
Autor |
Poruka |
mala_plava_18 Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 292

|
|
Ne mogu bas reci da nekoga mrzim,jednostavno osoba mi nije draga ili je ne volim.Ali jadno mi je mrziti nekoga jer je u necemu bolji bez obzira u cemu,a drugo je ako te osoba koju volis povrijedi,razocara i ubije u tebi sve nade i snove.
|
|
|
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
Ne umem da mrzim!!! Ali moze biti ljubomora jedan od razloga
|
|
|
|
|
 |
dambolina • Nepopravljivi romantik •

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•

|
|
Mislim da je jako ruzno osecati mrznju prema nekome,taj osecaj prvenstveno ubija onog koji mrzi...
A zasto se desava,pa najverovatnije zbog ljubomore,zavisti i kompleksa manje vrednosti..
U zivotu pretrpimo svakakav bol od strane drugih osoba,ali ne razumem sta neko treba da uradi nekom i kakav bol treba da mu nanese da bi taj neko mrzeo...
Iskreno ne verujem u pricu da moras nekoga prvo da volis da bi ga mrzeo....
|
|
 |
mar4kos Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Dec 2006 Poruke: 115

|
|
mrznju trba kontrolirati jer ona nikad nista dobri nije donela nikome.
|
|
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Mrznja = veliko zlo!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
dekija85 Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd

|
|
ja smatram da ako nekog mrzis mrzis ga zato sto je bolji od tebe i zelis da ga dostignes a to niej uvek bas najbolje zato netreba mrzeti nikoga
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
 |
Vilenjakinja Sašina Kumica

|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889

|
|
Mržnja predstavlja osječanje odbojnosti, netrpeljivosti, agresivnosti prema drugom
|
|
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Mrzim kad se prejedem...
Ali inace mislim da ja ne znam da mrzim nikoga...nikada se ne zna, ali za sada je tako.
|
|
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
mržnja je čovjekova nemoć,loš osjećaj,prirodni odgovor na svaku osobnu,duboku i nepravednu bol...može se dogoditi da mržnja podijeli našu dušu tako istovremeno i volimo i mrzimo tj. jedan dio osobe volimo a drugi mrzimo....mržnja tjera ljude jedne od drugih...između velike ljubavi i mržnje tanka je nit...Ništa se dobro neće izroditi iz mržnje prema nekoj osobi,a zasigurno će najviše nanijeti štete samoj osobi koja mrzi.
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
U svakome od nas postoji ona mracna strana koju ili pokazemo ili se trudimo da sakrijemo od drugih. Mrznja kao mrznja ne moze da povredi nikoga fizicki ali svakako da duhovno moze. Mislim da ne mora da nastane samo zbog ljubomore vec i zbog necijeg loseg ophodjenja prema nama
|
|
 |
Теодул Banovan! Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!

|
|
Mrznja je tu u nedostatku ljubavi prema necemu ili nekome. Mrznja je prirodna pojava (iako je ruzna).
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
 |
Vermerova Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Okt 2011 Poruke: 22

|
|
Теодул je napisao/la sledeće: | Mrznja je tu u nedostatku ljubavi prema necemu ili nekome. Mrznja je prirodna pojava (iako je ruzna). |
Sve pojave u prirodi su prirodne, prirodno, je l'?
Mržnja je osećaj koga ne nosi svako u sebi. Onaj ko mrzi više strada od onoga ko je omražen.
|
_________________ Memento mori! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|