:: |
Autor |
Poruka |
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
prevaru ne mogu oprostit nikako.
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ludica_S je napisao/la sledeće: | Nikada ne bih oprostila muskarcu da digne ruku na mene...nikada [-X ... |
To nikada ne bih oprostila...Potpuno se slazem...
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Ja ni preko prevare ne mogu da predjem...a kamoli da je u pitanju nesto gore...ako me decko voli sam ce mi reci,problem je u tome i tome,pa cemo da raspravimo to...
a ne volim ni kad pokusa Citat: | da digne ruku na mene,laz i prevaru |
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | Zanima me jel postoji nesto sto nikad ne biste oprostili nekome koga zaista volite?
I sta je to preko cega nikada nebiste mogli da predjete? |
Ne bi mogla prijeći preko prevare i preko udarca. Jer ako udari jednom, udarit će me i drugi put, ako prevari jednom znači da mu nedostaje nešto kod mene pa je morao potražiti nešto bolje.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
preko prevare...........to je ono sto mi je trenutno palo na pamet al sigurno ima jos necega al seticu se...
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
prevara...batine....laz.....nepostovanje...ugozavanje mene i moje psihe...
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
laž ne mogu da oprostim. radije ću preći preko prevare, nego preko laži. jednostavno ne mogu biti sa nekim ko nije načisto sam sa sobom, a kamoli sa mnom. u tom slučaju nema svrhe ostati zajedno, čak sam neka prijateljstva prekinula zbog neiskrenosti. ja sam previše otvorena osoba i iskrena - "što na umu to na drumu" i to očekujem od meni bliskih ljudi.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
RedStarGirl Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Dec 2005 Poruke: 307
|
|
želim da praštam, mislim da je to najuzvišenije
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
prevaru i da me udari...to mu nikad ne bi oprostila....a ostalo..ovisi o čemu se radi i koliko mu je žao zbog toga sto je napravio....najvaznije je iskreno kajanje..tada mogu oprostiti
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
pa ne znam...mozda bih i oprostila ali bih to verovatno posle stalno nabijela na nos
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
Da me ponizava do koske... da na sve ono sto radim da se pos...
Nikada mi se nije desilo. Ali iz ove perspektive mislim da bih... ne znam ni ja sta bih...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
sandricicak je napisao/la sledeće: | pa ne znam...mozda bih i oprostila ali bih to verovatno posle stalno nabijela na nos |
tako nekako bih i ja uradila...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|