www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Unisti zelju!
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 61, 62, 63  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Rene Artoa
Добар дечко
Добар дечко

Godine: 34

Datum registracije: 16 Mar 2010
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 6:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

не може експлодирало острво од вулкана

Желим да имам све девојке на овом свету

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 08, 2010 11:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve djevojke su tvoje jel si ti njihov gay modni stilist Mr. Green
želim da mi neko kupi ananas i oguli ga Laughing

beckham011
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2008
Mesto: планета Земља

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 05, 2010 3:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nažalost, ananasa nema u supermarketu. Moraćeš da se zadovoljiš jako ukusnim sokom od cvekle i od rotkve.

Želim da uhvatim zlatnu želju i da joj 3 puta...ovaj... Mr. Green...Želeo bih da uhvatim zlatnu ribicu i da mi ispuni 3 želje. Prva želja bi mi bila da imam neograničeno mnogo želja koje će zlatna ribica morati da mi ispuni. Druga želja bi mi bila da imam neograničeno mnogo želja koje će zlatna ribica morati da mi ispuni. I treća želja bi mi bila (nikada nećete pogoditi Mr. Green): da imam neograničeno mnogo želja koje će zlatna ribibca morati da mi ispuni. Mr. Green
I prva od tih neograničeno mnogo želja koje će morati zlatna ribica da mi ispuni bi bila: Želim da se onesposobi svako ko pokuša da uništii sve ove moje želje. Mr. Green Razz Razz Razz

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

Godine: 32

Datum registracije: 21 Feb 2009
Mesto: Srpska Atina

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 05, 2010 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Question Question Question Не може, јер је дошла птица тркачица и појела све златне рибице света, а унајмила је и чаробњака Мерлина да скине те твоје бачене клетве(везе с везом)

Желим да летим Very Happy

beckham011
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2008
Mesto: планета Земља

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 05, 2010 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nažalost, naišao je Pera Kojot - Super Genije i pojeo ti je oba krila. To mu je uslovni refleks, tj. tako je dresiran jer čim ugleda krila pomisli da su u pitanju kril(c)a Ptice-Trkačice. Mr. Green

Želim da uhvatim čarobnjaka Merlina i da mu ukradem sve moći, da mi više taj matori ne baca kletve i ne osujećuje sve moje želje. Mr. Green

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 05, 2010 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne može. Merlin je već uhvaćen od strane Poreske uprave radi utaje poreza i morao je da svoje moći da glavnom inspektoru koji je negdje naglo otputovao sa sve kletvama.

Želim Denzela Vošingtona Very Happy Exclamation

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 05, 2010 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Их, мамац. Не може, не би се то свидело његовом сину Малколму, који је иначе добио име по борцу за црначка права-Малколму Иксу, те ће прорадити та поистовећеност(сина) са борцем и има до суда да догурате.

Желим црвену хемијску оловку Very Happy

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 05, 2010 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne može. Zakonom izglasanim na poslednjoj sjednici Plavih olovaka ukinute su Crvene olovke kao beskorisne i štetne po papir, te su kao takve izbačene iz upotrebe i povučene iz prodaje. Član 1. stav 2. istog Zakona.

Želim vatromet u hiljadu boja

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 06, 2010 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Не може, јер је дошла посебна наредба из Маршалата(Боже, шта лупам) да се забрањује употреба запаљивих производа било које врсте под паролом-не палите ватромет, палите на море

Желим корпу белог грожђа

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 06, 2010 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nece da moze, grozce prskali antraksom, ce da crkes cim zagrizes Mr. Green

Hocu da budem glup Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

gagica.v
♫ Samo Luda ♫
<b>♫ Samo Luda ♫</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 06, 2010 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mr. Green Не може, тиме би се степен глупости у, и овако пропалој, земљи попео до недефинисаних размера

Хоћу да спавам

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 06, 2010 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne moze, ako zaspis bice smak sveta Mr. Green

Hocu da me svi zamrze Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Unisti zelju! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 61, 62, 63  sledeća
Strana 62 od 63

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon