:: |
Autor |
Poruka |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Osobi iznad je mama prikačila za ruku jedan omanji pokretni WC
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Osoba iznad je vežbala trčanje sa Crncima (prepodne je jurila za ručkom, a poslepodne bežala od lavova)
PS: Nadam se da se čitaoci koji su Crnci neće naljutiti zbog ovog
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Osoba iznad menja golmana naseg Stojkovica,jer je povredio nogu,a rezervni golman,je istego tetive,tako da ce on braniti za nasu reprezentaciju.. mislim,ne sumljam da je odlican golman,ali predlazem mu da povede neku devojku u toplesu,da pored njega brani...mozda ne primimo onda 20.golova..
|
|
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
Особа изнад је пре утакмице са Швабама одрадила добру припрему са орловима
|
|
|
 |

|

|
|
Osobu iznad su priveli, jer jer u JAR-u tukla sve sudije čim je god stigla i kojeg je god ugledala i stigla.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
gagica.v ♫ Samo Luda ♫

|
Godine: 33
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina

|
|
Особа изнад ће вечерас оставити отворена врата на стану да изазове провалнике, јер не зна како другачије да се реши прекомерне количине новца наслеђене од тетке из Немачке
|
|
|
 |

|

|
|
Osoba iznad je lukavo i smišljeno, krajnje ciljano, svojom tortom od višanja sa prozora pogodila komšinicu.
|
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |

|

|
|
[B]Osoba iznad je pametno postupila.isterala je je sve fudbalere Nemacke iz gagicinog stana,jer je utakmica prosla... a ja se pitala zasto su Svabe izgubile.. [B]
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Osoba iznad je podlo i pokvareno nagnula ceo stadion za 15° prema golu Nemačke i zato smo mi pobedili.
Držimo joj palčeve da isto uradi i za meč sa Australijom.
|
|
 |

|

|
|
Osoba iznad je upravo priznala,da je *mali nocni vampir*jer normalnil judi odavno spavaju..pa je na mene preneo tu bolest.. sada je doleteo i leze da spava u svoj carobni kovceg.. kad padne noc,zatvarajte prozore,trpajte beli luk u dzepove (predlazem coco_beli luk da se nazove parfem )P.S.valjda se nece naljutiti osoba iznad za ovu salu..
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Osoba iznad će sada patiti od nesanice (ne bio ja zli čarobnjak-lingvista) sve do petka ili dok joj se ne prispava. Šta pre dođe...
PS: Naravno da se ne ljutim i dobićeš "Milku" sa celim lešnicima. (i dok sam ovo pričao, bacio sam magiju na tvoje papuče da te golicaju po tabanima )
|
|
 |

|

|
|
Особа изнад наредних месец дана има да кува код мене и спрема ми торте,колаче,пите..доброволјно се јавио,јер не зна ста ће од досаде,а фудбал не воли и не прати уопсте..
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|