:: |
Autor |
Poruka |
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Kopriva je veoma dobar lek u lecenju celavosti. Stavlja se u rakiju zajedno sa sokom od belog luka stoji nekih dvadesetak dana i onda se uvece pred spavanje maze teme (koga ne mrzi naravno).. cini mi se da je neko dao slican recept.
I da blago vama, koji mozete da ne koristite regenerator. Ja iako se ne farbam, (tek po koji izvuceni pramen, s vremena na vreme) ne bi mogla da se ocesljam bez njega. Kosa bi mi bila kao vesticina. Svaka dlaka bi vodila svoju politiku.
A da ne govorim o brdima pakovanja, kristala i ostalih cuda koje stavljam posle pranja...
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
opadanje kose može biti posljedica nekih bolesti....osobito anemije..ako ti kosa stvarno jako opada obrati se ljiečniku..normalno je da kosa pomalo opada...to te ne treba zabrinjavati..ali ako je to opadanje nenormalno..potrazi pomoć..vrlo lako se to može izlječiti..ne brini i sretno
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Meni je i prirodno tanka kosa, a opada ono svaki put kad češljam, kad perem,kad brišem ručnikom ..možda je od prevelikog farbanja
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
Dj_Erko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 04 Jul 2007 Poruke: 1 Mesto: Novi Pazar
|
|
Meni je pomoglo HAIRFOR2 ja sam porucio na limundo.. mislim super je stvar... Vredi pokusati...
|
_________________ Dj Erko |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|