:: |
Autor |
Poruka |
nedeljkoL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2006 Poruke: 74

|
|
Dlake na ženi osim na glavi. Fffffuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
[Edit by gilence: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
 |
smeker89bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 91 Mesto: Beograd

|
|
E reci neka full cava kao hoce da se jebe sa tobom i skine tange a ono bajo ni kosilica ne moze da skine. E pa to se meni desilo a da me ne bi ortaci prozivali morao sam. Fujjj kada pomislim na to najezim se. Ljudi recite kakav je moj zivot ogavan.
[Edit by gilence: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
 |
enna777 Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 705 Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~

|
|
pa sreco tvoj zivot nije ogavan, nego si ti jos uvek mlad pa ne shvatas da nije sve u sexu. I sta vam je sa svim tim glupostima o dlakama??? Naravno da nikome nece smetati ako imam dlake na rukama (naravno ako su prosecne duzine), i ako je devojka prirodno plava, vi ni nemate pojma da li skida nausnice ili ne. A kad se zaljubite, toliko poslinavite da vas bas briga za dlakave noge. Mojj decko ni ne primetim da li imam dlake na rukama ili ne. Pre neki dan me pitao jel sam ja oduvek imala dlake na rukama posto ih se on ne seca...
|
_________________ xxx by enna |
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
fuj,fuj,fuj... naravno da mi smeta, zamisli da si sa brkatom devojkom, pa ce ti sve biti jasno!!!
|
|
|
|
|
 |
discoStu Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad

|
|
naravno da smeta,to sve mora da bude izdepilirano.. gadno izgleda to na zeni.. Mene to odbija..
|
|
|
|
|
 |
gargamelko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 100 Mesto: Sabac

|
|
Veoma mi smeta,ostavlja utisak neurednosti
|
_________________ Ko zna zasto je to dobro. |
|
|
|
 |
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189

|
|
Jao pre nekih mesec dana sam video zenu od dobrih 100 kila, sa nevidjenom bradom, cak i po vratu!A posto je bilo vruce, pa svi nose bretel, kad ona se u autobusu uvati gore za sipku, a ja samo sto nisam samo sto se nisam ispovracao po staklu kad sam video sumu ispod pazuha! Pokusavam da zaboravim taj dan...
|
|
|
|
|
 |
ilca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Okt 2005 Poruke: 47

|
|
ma hajde pa zene su ljepsi spol a ne nekakvi dlakavi monstrumi
|
|
|
|
|
 |
marko14 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 1263 Mesto: Somewhere

|
|
Ostavlja utisak neurednosti, fuj...
|
|
|
|
|
 |
jelenaShe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka

|
|
ajmeeeeee i sta ja sad da radim?!?!
dva-tri puta sam uklanjala dlacice sa ruku (razlicitim metodama) i svaki put mi se pojavila nekakva alergija i jedino rjesenje jeste da ih izbjeljujem
jel vam mozda i to problem?
|
|
|
|
|
 |
Soprano_Na Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Dec 2005 Poruke: 13 Mesto: Našice

|
|
korzet je napisao/la sledeće: | muskarci:jedno pitanje:da li vam smeta ako devojka ima malo vise dlaka(ruke,leđa,brkice)
sta ako ih depilira - (ruke,leđa,brkice) |
Pa gle, uklanjaju se one lako... Ali dlaka je uncool... I za musko, a bogami i za zensko...
|
_________________ Woke up this morning and got myself a gun... |
|
|
|
 |
Desetar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd

|
|
Pa lepo nije ali mi muskarci jednostavno volimo da je devojka upicanjena ali ne razmisljamo koliko je to komlikovano vec samo zahtevamo da bude extra!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|