www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Cupave zene?! :)
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nedeljkoL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 31, 2006 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dlake na ženi osim na glavi. Fffffuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

[Edit by gilence: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

smeker89bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 1:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E reci neka full cava kao hoce da se jebe sa tobom i skine tange a ono bajo ni kosilica ne moze da skine. E pa to se meni desilo a da me ne bi ortaci prozivali morao sam. Fujjj kada pomislim na to najezim se. Ljudi recite kakav je moj zivot ogavan.

[Edit by gilence: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]

enna777
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 27 Okt 2005
Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 01, 2006 1:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sreco tvoj zivot nije ogavan, nego si ti jos uvek mlad pa ne shvatas da nije sve u sexu. I sta vam je sa svim tim glupostima o dlakama??? Naravno da nikome nece smetati ako imam dlake na rukama (naravno ako su prosecne duzine), i ako je devojka prirodno plava, vi ni nemate pojma da li skida nausnice ili ne. A kad se zaljubite, toliko poslinavite da vas bas briga za dlakave noge. Mojj decko ni ne primetim da li imam dlake na rukama ili ne. Pre neki dan me pitao jel sam ja oduvek imala dlake na rukama posto ih se on ne seca... Laughing

RunnerSG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jun 2006
Mesto: ...tamo gde ti nisi...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 06, 2006 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fuj,fuj,fuj... naravno da mi smeta, zamisli da si sa brkatom devojkom, pa ce ti sve biti jasno!!!

discoStu
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 07, 2006 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da smeta,to sve mora da bude izdepilirano.. gadno izgleda to na zeni.. Mene to odbija..

gargamelko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 06 Maj 2006
Mesto: Sabac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 14, 2006 3:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma mi smeta,ostavlja utisak neurednosti Sad

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 14, 2006 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao pre nekih mesec dana sam video zenu od dobrih 100 kila, sa nevidjenom bradom, cak i po vratu!A posto je bilo vruce, pa svi nose bretel, kad ona se u autobusu uvati gore za sipku, a ja samo sto nisam samo sto se nisam ispovracao po staklu kad sam video sumu ispod pazuha! Shocked Pokusavam da zaboravim taj dan... Crying or Very sad

ilca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 06 Okt 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma hajde pa zene su ljepsi spol a ne nekakvi dlakavi monstrumi

marko14
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 13 Avg 2006
Mesto: Somewhere

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 16, 2006 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ostavlja utisak neurednosti, fuj...

jelenaShe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Okt 2005
Mesto: BanjaLuka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 25, 2006 7:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajmeeeeee i sta ja sad da radim?!?!
dva-tri puta sam uklanjala dlacice sa ruku (razlicitim metodama) i svaki put mi se pojavila nekakva alergija Crying or Very sad i jedino rjesenje jeste da ih izbjeljujem
jel vam mozda i to problem?

Soprano_Na
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 15 Dec 2005
Mesto: Našice

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 27, 2006 3:28 pm    Naslov poruke: Re: Cupave zene?! :) Na vrh strane Na dno strane

korzet je napisao/la sledeće:
muskarci:jedno pitanje:da li vam smeta ako devojka ima malo vise dlaka(ruke,leđa,brkice)

sta ako ih depilira - (ruke,leđa,brkice)

Pa gle, uklanjaju se one lako... Ali dlaka je uncool... I za musko, a bogami i za zensko...

Desetar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 28, 2006 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa lepo nije ali mi muskarci jednostavno volimo da je devojka upicanjena ali ne razmisljamo koliko je to komlikovano vec samo zahtevamo da bude extra!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Cupave zene?! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 7 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon