www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

kako volite da vam muskarci pridju???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~
::  
Autor Poruka
^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 3:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cute Blondie je napisao/la sledeće:
Volim da pridje spontano, otvoreno i iskreno pre svega, bez nekih isfoliranih, istrosenih fraza s kojom svaki drugi startuje curu. Volim kada ima nekog svog sarma, orginalnu a opet normalnu pricu s kojom moze da mi zadrzi paznju i natera me da pozelim bolje da ga upoznam. Mada i pogledi njegovi su mi bitni, jer to kako me gleda ponekad govori vise od onoga sto prica i odaje njegove namere... Wink

Ovo je nevjerovatno da se uglavnom sa svakim komentarom ove curice slozim, i na ovu temu se slazem sa njom, naravno (i to po ko zna koji put da ona napise isto sto bih i ja) Very Happy e pa hvala ti, taman da ne kuckam vise. 8) i bravo sto mislis pametno ka' ja Smile Smile

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mora to da uradi pametno... Mozda malo i arogantno... Zelim muskarca da imam koji je muskarac... I sve u meri... Jedna ruza... Jedan pogled... Nista preterano...

Masha92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volela bih da to bude nesto originalno...
Kao na primer,da mi pridje i kaze:Prica se po(lupam)naselju da mi se svidjas.Jel to tacno?

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne volim klasicna prilazenja, volim kad je muskarac originalan a najcesce padam na humor, kad se malo blesavi i kad me nasmeje.

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 08, 2007 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najvise volim kad me mlatne po glavi matrakom ili bejzbolkom Very Happy
pa me odnese u njegovu pecinu Rolling Eyes

sawo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Sep 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 6:38 pm    Naslov poruke: hmm Na vrh strane Na dno strane

da vam kazem od gledanja nema nista mozes slobodno kuci da ides nego bacis se na akciju devojke vole komplimente pa nauci par....

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 8:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakako originalno... Da mi prvenstveno privuče pažnju ali na suptilan način, ne nekim glupim, nepotrebnim komentarima, već maštovito i kao što rekoh, originalno... Da je spontan, iskren nikako da glumi, jer se to odmah primeti... Potom ako ima neku magiju u očima, definitivno dobija prolaznu ocenu... Very Happy

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prvo mora da privuce moju paznju i izgledom i ponasanjem.. a onda moze da pridje na bilo koji nacin samo ne na one bolidne "fore" tipa "jesi ti tea?" i te gluposti.. jednostavno neka zapocne neku pricicu, malo me zasmeje, i to je odprilike to Smile

NN_z
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Avg 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 15, 2007 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene samo moze osvojiti onaj koji je njezan, ima dobru pricu i zna kad i sta treba reci..... I da obavezno mora biti sarmantan i vesele naravi...... Nikako ne volim one koji samo sute i mute.... Very Happy

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 15, 2007 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba imati "zvaku" tj neoubicajan teks... biti prirodan i normalno razgovarati... inace obozavam taj deo posto mi je uvek zanimljiv iako imam devojku. Volim da isprobavam sebe... Mr. Green Mr. Green

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da mi pridje kao prvo kad se uopste ne nadam.... Mr. Green i da naravno ima malo sarm....pa dalje sta bude Laughing Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Arhiva - Ona i on ~ -> kako volite da vam muskarci pridju??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon