:: |
Autor |
Poruka |
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Cute Blondie je napisao/la sledeće: | Volim da pridje spontano, otvoreno i iskreno pre svega, bez nekih isfoliranih, istrosenih fraza s kojom svaki drugi startuje curu. Volim kada ima nekog svog sarma, orginalnu a opet normalnu pricu s kojom moze da mi zadrzi paznju i natera me da pozelim bolje da ga upoznam. Mada i pogledi njegovi su mi bitni, jer to kako me gleda ponekad govori vise od onoga sto prica i odaje njegove namere... |
Ovo je nevjerovatno da se uglavnom sa svakim komentarom ove curice slozim, i na ovu temu se slazem sa njom, naravno (i to po ko zna koji put da ona napise isto sto bih i ja) e pa hvala ti, taman da ne kuckam vise. 8) i bravo sto mislis pametno ka' ja
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Mora to da uradi pametno... Mozda malo i arogantno... Zelim muskarca da imam koji je muskarac... I sve u meri... Jedna ruza... Jedan pogled... Nista preterano...
|
|
|
|
|
Masha92 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
Volela bih da to bude nesto originalno...
Kao na primer,da mi pridje i kaze:Prica se po(lupam)naselju da mi se svidjas.Jel to tacno?
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ne volim klasicna prilazenja, volim kad je muskarac originalan a najcesce padam na humor, kad se malo blesavi i kad me nasmeje.
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
najvise volim kad me mlatne po glavi matrakom ili bejzbolkom
pa me odnese u njegovu pecinu
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
sawo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2007 Poruke: 20
|
|
da vam kazem od gledanja nema nista mozes slobodno kuci da ides nego bacis se na akciju devojke vole komplimente pa nauci par....
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Svakako originalno... Da mi prvenstveno privuče pažnju ali na suptilan način, ne nekim glupim, nepotrebnim komentarima, već maštovito i kao što rekoh, originalno... Da je spontan, iskren nikako da glumi, jer se to odmah primeti... Potom ako ima neku magiju u očima, definitivno dobija prolaznu ocenu...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
-*-Diva-*- ~mali djavolak~
|
Godine: 33
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 5070 Mesto: *~najlepse na svetu~*
|
|
prvo mora da privuce moju paznju i izgledom i ponasanjem.. a onda moze da pridje na bilo koji nacin samo ne na one bolidne "fore" tipa "jesi ti tea?" i te gluposti.. jednostavno neka zapocne neku pricicu, malo me zasmeje, i to je odprilike to
|
|
|
|
|
|
NN_z Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 192
|
|
Mene samo moze osvojiti onaj koji je njezan, ima dobru pricu i zna kad i sta treba reci..... I da obavezno mora biti sarmantan i vesele naravi...... Nikako ne volim one koji samo sute i mute....
|
_________________ SVE JE LAZ SAMO PUSTA LAZ, SVE JE LAZ OSIM SMRTI !!! |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Treba imati "zvaku" tj neoubicajan teks... biti prirodan i normalno razgovarati... inace obozavam taj deo posto mi je uvek zanimljiv iako imam devojku. Volim da isprobavam sebe...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Da mi pridje kao prvo kad se uopste ne nadam.... i da naravno ima malo sarm....pa dalje sta bude
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|