:: |
Autor |
Poruka |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
Citat: | Bilo bi pretesko gledati voljene kako umiru a ti ostajes. |
Meni bi bilo jako tesko...mislim da ne bih preziveo da voljeni ljudi umiru pre vremena a da ja kao proklet zivim i gledam sve to
|
|
|
|
|
 |
dupin10 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Jun 2006 Poruke: 69

|
|
volila bi da smo svi besmrtni,al onda bi život mora bit bar malo lakši-jer ovaj STRES nas uništava...al kad bi ja bila besmtnik,a oko mene smrtnici,to ne bi imalo smisla,bila bi usamljena i tužna jer bi svi moji najdraži otišli,pa koja mi korist onda...radije smrtnik
|
|
|
|
|
 |
drag66 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 6

|
|
uz dobro zdravlje i dobre godine
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
hvala ne bih voljela da je to tako
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Ja mislim da je besmrtnost glupost zato što onda život nebi imao draž koju sada ima... Svako vreme nosi svoje breme i zato uživajte u životu dokle možete jer besmrtnost jednostavno nije prirodna a i kada ljudi nebi umirali onda bi nam zemlja postala mala!
|
|
|
|
|
 |
kissuzana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis

|
|
ako mi drage osobe umru,sta ce mi besmrtnost.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
 |
Milenica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Maj 2005 Poruke: 16

|
|
Ja se ne bih bunila da budem besmrtna, al' nipošto kao neka matora baba.
|
|
|
|
|
 |
borox Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2005 Poruke: 422

|
|
jedino sto se mora u zivotu je roditi se i umrijeti...
nikakva besmrtnost ne dolazi u obzir
|
|
|
|
|
 |
farkan_20 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jun 2006 Poruke: 8 Mesto: MOSTAR

|
|
ako je dusa besmrtna onda smo i mi besmrtni al mozda u nekoj drugoj dimenziji...Besmrtnost na ovom svijetu bila bi neizdrziva...
|
|
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Niko ne treba da zivi vecno, zato i imamo smrt. Pogotovo ako cemo tu vecnost provesti sami, i gledati kako nam svi najmiliji umiru jedan za drugim. To je vise prokletstvo. Medjutim neranjivost je nesto drugo, tj. da ne mozete da se povredite, kao Superman, ali da starite, i na kraju da umrete, to bi vec moglo da bude zabavno...
|
|
 |
babinjo Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 6

|
|
zalosni poklon?????ja ne vidim sta je tuzalosno..onda se ubij odmah..
|
|
|
|
|
 |
[duk] Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Jan 2006 Poruke: 90 Mesto: bgd

|
|
Možda je smrt to spasenje, kome svi težimo, smisao života, krajnja nagrada, prekretnica života......
Pitate se, ako je smrt smisao života, zašto onda živeti???
Život je samo test, koliko naša duša zaslužuje sreću, i nagradu...
A, opet, možda je smrt pustinja, kraj svega, možda duša ne postoji, možda je sve što imamo samo ovaj kratki život..a smrt je tu da nam sve prekine, stoji kao rampa, zaustavlja našu sreću, život, postojanje.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|