:: |
Autor |
Poruka |
~KARUDIJAN~ Odomaćeni član

|
Datum registracije: 10 Jan 2009 Poruke: 1071

|
|
pa za pocetak da mi se svidi fizicki
a onda samo trazim da me postuje i da mi veruje...a ljubav i ostalo to ce vremenom uz ova tri uslova sve ostalo dodje na svoje mesto vremenom
|
_________________ What we do in Life Echoes in ETERNITY
 |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Da ima mozga u glavi.Da ne blebeće non stop.Da se na smješka non stop ,tj da joj nije sve smiješno.Da zna da vozi auto(ne mora da ima vozaćku).Kad sjedimo negdje da se
ne ponaša kao kučka.Da otvoreno kaže ako joj se ne sviđaju moji prijatelji.
Da ne ogovara svoje prijateljice.Da ne sluša narodnjake(pošto vjerovatnao ne bi mogli da izlazimo na ista mjesta).Da vodi računa kako izgleda.Da ne potvrđuje sve što ja kažem.
Da se ne drogira.Da voli fudbal(što do sada još nisam sreo ni jednu koja može da gleda cijelu utakmicu).Da nije ljubomorna.Da je visoka,lijepa,zgodana,kosu da farba u crno,
da ima crne ili zelene oči.
Ajd šalu na stranu, normalno da izgleda,da je duhovita i inteligentna(što je vjerovatno ako je duhovita).Da voli ljude,tj da je društvena.A ostalo će da dođe samo po sebi.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
viktor007 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 23 Jan 2009 Poruke: 8

|
|
samo da bude ono sto jeste. I naravno najvaznije da bude iskrena!
|
|
|
|
|
 |
Kele **one and only**

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219

|
|
Hm... mislim da jos nisam kompletno sklopio sliku... al recimo .. da zna da mi cita poglede... bilo bi i vise nego dovoljno...
|
|
 |
maljchik Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Feb 2009 Poruke: 4

|
|
Pozdrav svima. Mislim da prvenstveno treba da, devojka ili zena, skrate jezike i nezapitkuju mnogo. Sve ostalo se moze podneti ali calanje. .
|
|
|
|
|
 |
malizec Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153

|
|
Treba da te voli i da ona tebe ceni i ako je to obostrano bez da bilo ko trpi u vezi zbog bilo čega onda je to prava stvar.
I još da dodam, da i jedan i drugi moraju da budu tolerantni i da nisu ljubomorni.
Ima li neka takva cura?
|
|
|
|
|
 |
jovica888 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Mar 2007 Poruke: 13

|
|
Treba da bude plavusa, visoka, pametna i to je sve. Ne mora da bude ni nesto preterano lepa niti je telo toliko bitno.
|
|
|
|
|
 |
vidovic64 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 60
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 27

|
|
искрена
|
_________________ ВИДОВИЋ64 |
|
|
|
 |
kikbokser Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd

|
|
moram da bude svesna sebe,sasvim obicna i normalna devojka!a za ostalo je sve lako!u sustini takva jedna mi jedavno osvojila srce i jos je kod nje
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim!  |
|
|
|
 |
Aleksa_KG COOL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Apr 2009 Poruke: 30

|
|
da bude zgodna iskrena i plavusa
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|