www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kakva treba devojka da bude, da je volis i cenis?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
~KARUDIJAN~
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 10 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 10, 2009 9:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa za pocetak da mi se svidi fizicki Very Happy
a onda samo trazim da me postuje i da mi veruje...a ljubav i ostalo to ce vremenom uz ova tri uslova sve ostalo dodje na svoje mesto vremenom Wink

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 26, 2009 2:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ima mozga u glavi.Da ne blebeće non stop.Da se na smješka non stop ,tj da joj nije sve smiješno.Da zna da vozi auto(ne mora da ima vozaćku).Kad sjedimo negdje da se
ne ponaša kao kučka.Da otvoreno kaže ako joj se ne sviđaju moji prijatelji.
Da ne ogovara svoje prijateljice.Da ne sluša narodnjake(pošto vjerovatnao ne bi mogli da izlazimo na ista mjesta).Da vodi računa kako izgleda.Da ne potvrđuje sve što ja kažem.
Da se ne drogira.Da voli fudbal(što do sada još nisam sreo ni jednu koja može da gleda cijelu utakmicu).Da nije ljubomorna.Da je visoka,lijepa,zgodana,kosu da farba u crno,
da ima crne ili zelene oči.

Ajd šalu na stranu, normalno da izgleda,da je duhovita i inteligentna(što je vjerovatno ako je duhovita).Da voli ljude,tj da je društvena.A ostalo će da dođe samo po sebi.

viktor007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 23 Jan 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 31, 2009 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo da bude ono sto jeste. I naravno najvaznije da bude iskrena! Mr. Green Very Happy Mr. Green Very Happy

Kele
**one and only**
**one and only**

Godine: 40

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 31, 2009 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm... mislim da jos nisam kompletno sklopio sliku... al recimo .. da zna da mi cita poglede... bilo bi i vise nego dovoljno... Embarassed Cool

maljchik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 05, 2009 11:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav svima. Mislim da prvenstveno treba da, devojka ili zena, skrate jezike i nezapitkuju mnogo. Sve ostalo se moze podneti ali calanje. .

malizec
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 12 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 11:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba da te voli i da ona tebe ceni i ako je to obostrano bez da bilo ko trpi u vezi zbog bilo čega onda je to prava stvar.
I još da dodam, da i jedan i drugi moraju da budu tolerantni i da nisu ljubomorni.
Ima li neka takva cura? Laughing

jovica888
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 19, 2009 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba da bude plavusa, visoka, pametna i to je sve. Ne mora da bude ni nesto preterano lepa niti je telo toliko bitno.

vidovic64
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 60

Datum registracije: 24 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

искрена Question

kikbokser
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moram da bude svesna sebe,sasvim obicna i normalna devojka!a za ostalo je sve lako!u sustini takva jedna mi jedavno osvojila srce i jos je kod nje Smile

Aleksa_KG COOL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 26 Apr 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 27, 2009 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da bude zgodna iskrena i plavusa Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Kakva treba devojka da bude, da je volis i cenis? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon