:: |
Autor |
Poruka |
deenella Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 366
|
|
sve zavisi skim sta djelis. ako je rijec o momku, zavisi kako dugo si sa njim i koliko zajendickih stvari ste stekli. ako on smatra svoje stvari za nase, kako onda ne bi i ja smatrala da sto je moje i njegovo je.
|
_________________ Nisam znala sta je ljubav ali kada sam upoznala tebe,
shvatila sam, da ima tvoje oci, tvoj glas, tvoje ruke..... |
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
apsolutno... sve je zajednicko...
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
thorn je napisao/la sledeće: | delimo sve......ali u isto vreme totalno postujemo privatnost jedno drugog.......ja ne zalazim u njegov komp......on ne zalazi u moj.......ja ne diram njegov novcanik......on ne dira moju torbu......itd........nije da ne smemo ili ne mozemo.....vec jednostavno necemo jer nema potrebe....... |
Savrsen primjer za sve što bih i sama htjela reci. Dijelimo sve, ali poštujemo privatnost. Mislim i da je to idealan recept za svaku vezu.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
milos84bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 13
|
|
Uvek delim sve i dajem sve od sebe ali isto toliko i ocekujem u najmanju ruku. Jedino sto ne volim to je kada mi neko dira mobilni telefon. Svako treba da ima neki kutak privatnosti u koji ne bi smeo da mu zadire niko. Slazete se???
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Ma bre sve uzimam nista ne dam.... :shoping:
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Uvek sam u svojim dosadasnjim ozbiljnim vezama delila sve sa partnerom kao i on samnom.Meni je to jako bitna stvar u vezi,da sve delimo,da je sve nase,to vezi daje car i cini je potpunom.
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
kod nas nema moje-tvoje...sve je to nase
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ja uvijek dijelim sve, ali mogu vam reci da danas ima dosta tih podjela moje tvoje sto mislim da vezu nikako ne moze odrzati
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nema moje tvoje,sve je nase
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
naravno da je sve zajedničko
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
|
|
|
silver_rain ~~Nutella Girl~~
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2007 Poruke: 5289 Mesto: u pogledu njegovih očiju
|
|
postoji samo naše 8)
|
_________________ Tko nema u glavi ima u nogama, a
kod nekih žena je to sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|