:: |
Autor |
Poruka |
elgrande Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица
|
|
U poslednje vreme upraznjavan pecanje na "varalicu" ..inace,pecanje opusta tako da sam ces gost reke.
|
|
|
|
|
|
vujke13 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Dec 2005 Poruke: 239 Mesto: Subotica/ Novi Sad/ Podgorica
|
|
Wishe dodje kao hobi nego kao sport...
Relaksacija, jednom rechju...
|
_________________ Vujanic je zakon |
|
|
|
|
comai Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 93
|
|
moze da posluzi da odmoris glavu
|
|
|
|
|
|
ma1kan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2006 Poruke: 26 Mesto: Beograd
|
|
Odmor, relaksacija, opustanje... Najvise volim da pecam stuku, ali moze i son,saran,smudj...
|
|
|
|
|
|
zdravkof Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 61
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 35
|
|
Za one koji nemaju nesto preterano vremena za pecanje , moj savet je ..... varalicarstvo . Smudj ili stuka ... Dunav , Tisa . Netreba se mnogo pripremati za tu vrstu ribolova ..... jedam stap i pravac odabrano mesto . Sezona nije bas cele godine ali , kada je navedena riba u zabrani ... tada se moze i odmoriti , srediti pribor , pa kad zabrana prodje .... udri .
|
|
|
|
|
|
dado_GTI Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 545 Mesto: Zagreb
|
|
Za mene to je meni dosadan sport ali nekad sa tatom odem na pecanje i tako odmorim dusu u tisini da je to nevjerojatno!!!
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
deluje dosadno ali je veoma opustajuce....
|
|
|
|
|
|
zdravkof Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 61
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 35
|
|
Blizina reke je pocetnicki uslov da covek jos vise zavoli pecanje . Sve ostalo sto se dozivljava na reci je pravi odmor .
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Ja uvek kad imam vremena idem sa ocem na pecanje !!!!!!!!!!!!!!!cak imam i dozvolu!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
seanpaul Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Nov 2005 Poruke: 68
|
|
moj drug obozava pecanje, on ponese piva, slanine, hleba, kasetofon na baterije i opermu za pecanje, i kao peca ... zacudo nesto i upeca ... pa ti vidi kakav je to sport
|
|
|
|
|
|
80Moma Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac
|
|
Nigde se ne mozes odmoriti kao pored vode to je pravo uzivanje.Idem na pecanje naravno bar 2 puta mesecno kad je sezona.Najvise pecam sarana a onaj ko deli moje misljenje nek nabavi filmove o saranu ja imam 6 dvd-a sto je snimala korda underwather sve o saranima pa to je ludilo!!!>
|
|
|
|
|
|
MIKYE1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Sta je to opustajuce jedna od retkih stvari koje me bas smire.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|