:: |
Autor |
Poruka |
Berka Upućeni član

|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija

|
|
stitila bih sva ziva bica bezuvjetno
a najvise svoju djecu
|
|
|
|
|
 |
Dostojevski Dobro upućeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 641 Mesto: Novi Sad

|
|
Da mi je samo malo da sam andjeo,prvo bih svoj deci koja ga nemaju,pronasla dom,gladnima hranu,bolesnima zdravlje,zlim ljudima dobrotu,lopovima postenje,usamljenima drustvo a pticama uvek vedro nebo...
|
_________________ potpisujem da dovoljno sam luda  |
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ja sam osoba kojoj nikako ne bi trebalo davati veliku moc jer bih je sigurno zloupotrebio.Da sam andjeo bio bih pravdoljubivi andjeo osvete.Svetio bih se svim mojim neprijateljima i neprijateljima svih onih koje ja volim i koji mene voleo,kao i neprijateljima svog naroda(zbog ovog posebno ne bi valjalo da imam nadljudske sposobnosti,jer bih sigurno preterivao u osveti onima za koje mislim da su neprijatelji mog naroda).Naravno stitio bih sve one kojima je ucinjena nepravda.Bio pravedan,ali poprilicno surov i nagao.Ko zna zasto je dobro sto sam ipak "samo" covek.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
gordana0 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 9

|
|
Da sam andjeo,opet bih volela njega iako on nije mene i opet bih dala sve od sebe da napravim boljeg coveka od njega i da probudim sve najlepse u njemu.Da sam andjeo cuvala bih ga vecno samo da on bude srecan.
|
|
|
|
|
 |
dzsap Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 70 Mesto: zemun

|
|
ljudsko biće sa krilima i nad 8) naravnim moćima,stvarno sebe tako nemogu da zamislim!!!
|
_________________ dzsap |
|
|
|
 |
perrygirl Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 4

|
|
Da sam andjeo, ne bih dozvolila rat ni u jednoj zemlji. Peace on earth.
|
|
|
|
|
 |
medovuk Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243

|
|
ja bih pazio voljene osobe
|
|
|
|
|
 |
ekonomista87 Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo

|
|
da sam andjeo... podelio bih ljudima zdravlje, srecu, ljubavi, vere, nade i novca
|
|
|
|
|
 |
colovic_vladan Upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371

|
|
Pa radije bih ostao andjeo... Ipak je lepse kada gledas srecne ljude oko sebe a i u vise stvari mozes da uzivas!
|
|
|
|
|
 |
dragoje Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74

|
|
Da sam andjeo... ja bih tu moc predala nekome drugome, nekome koga izuzetno cijenim i postujem... u stvari - jedini put kada bih upotrijebila tu moc bio bi da nadjem osobu koja ga zasluzuje.
|
|
|
|
|
 |
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***

|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546

|
|
da sam andjeo bio bih verovatno u nekom SF romanu
i pustao pesmu Imagine-John Lenona bar jednom na dan
|
_________________ sudbina ili hir
 |
|
|
|
 |
Zoka74 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Dec 2006 Poruke: 129 Mesto: Offenbach

|
|
Da sam andjeo,stitila bi svoje najmilije i svu djecu svijeta.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|