www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zivot mladih u dijaspori...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
MiBaDe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 02 Nov 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam iz NRW njemacka i ima dosta nasih dikoteka i kafica ovde ali za mene je najbliza diskoteka 140 km daleko!

adem93
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 24 Nov 2007
Mesto: srebrenik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 28, 2012 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sorry sto dizem temu , evo me u Stuttgartu vec mjesec dana tko mi moze da preporuci neko mjesto s nasom rajom i ako je neko zainteresovan da izadjemo negdje na pice

DomaciGermany
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Maj 2013

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2014 8:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

adem93, jesil nasao koga, ako nisi ja jesam voljan da idemo na pice ???

JadrJadr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Mar 2015
Mesto: Prag

czechrepublic.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 31, 2015 1:43 pm    Naslov poruke: Češka Na vrh strane Na dno strane

Hej ljudi,

tu u Češkoj baš nema naših klubova. Zato sam počela da se bavim našim noćnim životom u drugim zemljama.
Idete li u naše klubove često i zašto?

Ako imate volje, popunite mi anketu za diplomski, molim vas Smile

https://docs.google.com/forms/d/13t4XfP8YDrQUitEXWNLX3uEA83mGjReNUjLMoB8Pync/viewform

Alek AUSTRALIA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 31 Okt 2015
Mesto: PERTH

australia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 31, 2015 4:57 pm    Naslov poruke: trazim club za docek nove u Becu? Na vrh strane Na dno strane

Dolazim iz Australije sa drugarima na docek nove godine u Bec i zaista neznamo gde bismo rezervisali mesto docek?

volimo zivu muziku i klasnu diskoteku.

hvala unapred

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Zivot mladih u dijaspori... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon