www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Erillicino Poštansko Sanduče
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 26, 2009 10:02 pm    Naslov poruke: Love Yaaaa BUCAAAAAAAAAAA Na vrh strane Na dno strane

Love Yaaaa BUCAAAAAAAAAAA

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS.I Like Big Girls And I Can Not Lie
Even If They're Big And Wide
Swoopin, Swaggin And Cheesy
You Know If That Meat Is Greasy
Scoopin Up Chips And Hot Wings
Eatin Up Cookies And Ice Cream
Rubbin On Burgers And Fries
Feedin Them Big Ole Thighs
Oh Baby I Want To Get Wit Cha
Cause Your Pants Don't Fit Cha
My Homeboys Tried To Warn Me
But That Gut You Got Me (He So)
Oo Too Much Pork Skins
Your Butt Can't Fit In My Benz
With Smelly, Jelly, Feed That Big Ole Belly.
I Seen Her Huffin, Chokin On Milk And Muffins
With Butt And Gut, She Shake Like A Nissan Truck
Im Tired Of Magazines Sayin
You Always Gotta Be Lean
You Want Put A Big Girl In A Real Good Mood
She Gotta Have Some Food
So Fellas (Yeah) Fellas (Yeah)
Do You Really Like Your Women Stacked (Hell Yeah)
Then Feed, Her Please Her, Feed Her Some Cracker Jacks
Baby Got Snacks
L.A. Face Wit A Big Ole Ass
Too The Break Of Dawn
Baby Got The Food On
Theres Not Really Much To Say
Neck So Thick She Could Eat A Brick If It's Made By Frito Lay
She Down And Rouns
She'll Want A Buffet Throw Down
She's Suckin And Lickin
She's Eatin Up Chicken
So Ladies (Yeah) Ladies (Yeah)
Do You Really Wanna Go To Shakies (Hell Yeah)
Then Turn Around Stick It Out
Even The Helpless Gotta Shout
Baby Got Snacks
L.A. Face Wit A Big Ole Ass
So Your Girlfriend Eats A Salad
Lookin Like Bones You've Had It
Head Shaped Like A Lincoln
So Skinny You Could See What She's Thinking
So Take It From Trail Mix A Lot
You Want A Girlfriend You Can Dig
Then Give A Hug Cause There's More Than Love
Ain't Nothing Wrong Wit Bein Big
Baby Got Snacks
Yea Baby Butt So Big When She Backs Up It Sounds Like Beep Beep Beep Laughing

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 26, 2009 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ooooooo boze....ccccc Laughing Laughing

Duso, zanemaricemo ovo sto ovaj gore bulazni pod izgovorom da je opet pijan Laughing Laughing
ja dosla u tvoj fensi kutak sa fensi hranom koje by the way nema nesto Rolling Eyes tako da dodjoh da ostavim nesto lepo i ukusno, mada se razmisljam da li da ti ostavim hranu ili nesto sto gori kalorije, ili oba...hmmmmm...teska odluka i posle duzeg razmisljanja odlucujem da danas budem darezljiva i zato ces dobiti oba Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 27, 2009 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ti rekla da sam nas slikala onda na UZ? Laughing Laughing Laughing

trio fantastico Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 28, 2009 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo nesto za tebe Mr. Green
podseca me na nas posle silnih kolaca Mr. Green

bilo vezano za tu osobu ...

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 28, 2009 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik - Uzvracam pozdrave Wink iz danas jako ružne i kišovite "Štajerske" Confused

nextajox - Zahvaljujem se od srca za cvetic

sweetlady - Duso, jesi sigurna da nemas temperaturu? Shocked Mr. Green Mr. Green
Ovaaaaaaj, izgleda dobro, stvarno mi deluje ukusno, ali znas, ja u poslednje vreme nisam bas gladna ... Mr. Green Mr. Green Ali sigurna sam da bih se odusevila ako bi probala ... Mr. Green Mr. Green Ne sumnjam u tvoje kulinarsko umece Laughing Laughing Laughing
Zahvaljujem na ovim specijalitetima Mr. Green Mr. Green

anchi22 - Kakvo prijatno iznenadjenje Mr. Green Mr. Green E i vala bas si pogodila, bilo, proslo ali ubrzo opet doslo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jaoooo Embarassed Embarassed Mr. Green Mr. Green Sto lazes bezobraznice jedna Laughing Laughing Laughing Ona prostorija je zvucno izolirana, zbog takvih kao sto sam ja Laughing Laughing Laughing
Eeeee, a poklon nisi mogla doneti bolji Mr. Green Mr. Green Okacila sam nasuprot kreveta i okruzila velikim crvenim flomasterom Mr. Green Mr. Green To ce mi biti prvo sto ugledam kad se ujutru probudim Mr. Green Mr. Green I btw vec odbrojavam dane Laughing Laughing Laughing
Ajd, da ne duzim, hvala na poseti, poklonima Mr. Green i najvaznije - moralnoj podrsci Laughing Laughing

neuhvatljivaa - Sta reci osim da se vidi da smo imenakinje Mr. Green Duplo hvala ali neces se tako lako izmazati Laughing Laughing
I btw, zbog ovolikih kalorija, obe cemo se peske popeti na Buar Laughing Laughing

Hot Cherry - No comment Laughing Laughing Laughing Laughing

Sweet Honey - Jaaaaaaaao, moja divna dosla u goste Mr. Green Mr. Green I donela slatkise Mr. Green Mr. Green Draga moja, sve sam pojela, osim ... ovog poslednjeg Embarassed Embarassed Moracemo malo da popricamo o tome Laughing Laughing Mr. Green
Jest da nije za bacit Mr. Green Mr. Green ali znas ti da ja samo tebe volim Embarassed Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
Hvala puno Mr. Green

Jejaorka - E stvarno snajkice, zar nisi mogla da stavis neku lepsu sliku Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mislim, ne zna se koja je gora Mr. Green Mr. Green Mr. Green Pomislice ljudi da smo bile pod uticajem alkohola Laughing Laughing
Zezam se naravno Mr. Green Mr. Green Hvala ti mnogo na poseti, i dovedi kad blizance na raspust kod mene, da ih tetkica svasta nesto nauci Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

TAMARA MAGIS - Jao kumo Shocked Shocked Pa ti stvarno hoces da se udebljam Mr. Green Pomislice narod da sam trudna Shocked Mr. Green Mr. Green Hvala ti mnogo na poseti i slatkisima i ostaloj hrani, uz tebe nikad ne mogu biti gladna Mr. Green Mr. Green
A o slici ne bi bas mnogo da pricam Mr. Green Mr. Green
Hvala ti puno

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 29, 2009 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing Ne znam da li imam temperaturu Laughing Laughing Laughing
Znas da mi je osoba zaduzena za "merenje temperature" trenutno na 2000km Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Duso ni ovog vikenda nismo mogle da se vidimo i ispricamo Confused
Poklon od Anchi i nije tako losa ideja da zaokruzimo neki datum crvenim slovom Mr. Green kao za zakazanu "konferenciju" Mr. Green Mr. Green

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 01, 2009 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja stigla Mr. Green , i donela ti nešto trep trep Cool Mr. Green

a sa tim u paketu ide i Laughing

pričuvaj ih na neki sat, da se malo opustim Embarassed Embarassed Embarassed

Ljubimo te bata i ja Mr. Green

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 01, 2009 5:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i mene,i to naravno sa kolacima Laughing

pa ti sama odluci koji ces pojesti kada dodjes Mr. Green

bilo vezano za tu osobu ...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 01, 2009 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo da te obavestim da veceras ocekujem nastavak price od sinoc Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

erilla
~kuin lumihiutale~
<b>~kuin lumihiutale~</b>

Datum registracije: 24 Apr 2007

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 04, 2009 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sweetlady - Sta reci osim toga da te razumem ... sto se tice temperature Laughing Mr. Green
A za konferenciju cemo se dogovoriti Wink iako su kalendar i crveno zaokruzivanje nesto sasvim drugo Mr. Green Mr. Green

Jejaorka - E snajkice, pa tacno sam znala Mr. Green Ne bi ti dosla da ti ne treba moja pomoc Laughing Laughing
Ali za blizance sve, ja sam kao sto svi znaju najbolja tetkica Mr. Green Mr. Green A i ovi kolacici su neodoljivi ... Mr. Green
Sve u svemu, hvala Mr. Green

TAMARA MAGIS - Jaoooo, sutra ne smem ni da pogledam vagu, a kamoli da stanem na nju Mr. Green Mr. Green
Hvala ti puno Very Happy

Alexns - Ne brini nista, prica ce biti ... a kada ... to je vec druga stvar Mr. Green Mr. Green

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 11, 2009 6:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rece da nemash pa... da se nadje Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve po redu kako ide Mr. Green

Ljubim te punoooo Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Erillicino Poštansko Sanduče Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 7 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon