Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Jaranice, šta je bilo? Eto vidiš, kako me nema neam pojma šta se dešava... Šta god da je, nadam se da si bolje. LJubnem ja tebe, jaranski naravno. Drž se i nedaj se!
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
crnibiser samotvoja24
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
A konjicu moj sta bi---zivot druze zivot i sve ono sto zivot sa sobom nosi , malo sekirancije , malo nervoze i jos te potkaci promaha negdje i kad se sve to skupi dobijes da se razbolis
Sad je sve ok hvala Bogu i ozdravila sam
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
TAMARA MAGIS ***bombica***
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
e draga sada si kao nova,bas mi je drago zbog tebe-nedaj se
evo nesto za ozdravljenje
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
crnibiser samotvoja24
Hvala Tamarice velika..ma da sam ko nova nisam , ali barem idem sad na dvije noge i ne lezim
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
TAMARA MAGIS ***bombica***
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
ma neka si ti meni samo dobro,sve drugo ce se lako resiti
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Sarajko .. evo mene opet kod tebe .. nema me odavno ovde al reko ajd kad sam navr'no da ti se javim i da te cmoknem ..
Nadam se da je sve u redu i nadam se da ti život ide onim tokom kojim si zamislila ..
crnibiser je napisao/la sledeće:
A konjicu moj sta bi---zivot druze zivot i sve ono sto zivot sa sobom nosi , malo sekirancije , malo nervoze i jos te potkaci promaha negdje i kad se sve to skupi dobijes da se razbolis
Sad je sve ok hvala Bogu i ozdravila sam
e onda znam kao je i šta je bilo... nek si ti nama sad dobro. čuvaj se bona, nemoj dat na sebe...
nego da pitam... primate li u Bosnu ko izbjeglice nas iz Slovenije... pitam jer vala svašta se može desit
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Konjanik je napisao/la sledeće:
nego da pitam... primate li u Bosnu ko izbjeglice nas iz Slovenije... pitam jer vala svašta se može desit
Ne primamo! E tako, e to, dabome.
Biseru, pa ovaj doshao da zeza, on nas zeza. Ne brini sad cu ja da odem kod njega u temu da ga isprepadam, da tamo malo spamujem i da ga izvredjam, znam ja kako treba sa tak'ima.
Gde si , bre, prijatelju moj? Shta se radi? Kafica? Nema! Rakijica? Nema! Znash kako kazhe narodna poslovica : kafa i rakija kucu upropastishe. Ali imam ja tebi na poklon jednu drugu poslovicu: Daj mi dobrog coveka, pa mi sa njim i oci vadi. Ma, razumeces ti sve.
A kafa ne dolazi u obzir, to nikako. Em raste rep od nje od abrovi i slicno.
Sad cu ja da ukradem neki poklon iz teme " Pokloni" pa da tebi dam, to su oni najsladji pokloni ( al' je slatko kad je ukradeno).
Vidi , biseru, vidi kako tip svira gitaru. Slushaj forshpil, trilere, ukrase, prelaze... Znaci, kida kako svira gitaru, sa'ranjuje je ( shto bi rekli muzicari). Takvog mi da nadjemo za orkestar, pa Bog da nas vidi.
Kisss od srca prijatelju srca moga crnom biseru!
18. aprila, tacnije preksutra u Montrealu Shogun radi borbu sa Chuckom Liddellom. Lol, utepace ga.
A ja idem sad kod konjanika, da mu ja kazhem da l' primamo izbeglice iz Bosne. Nema kod nas Slovenaca pet-shest, mi Srbi smo takvi: neposredni i konkretni. Veliko je crnogorsko srce.Takvi smo mi Makedonci, shto bi rekla jedna nasha Hrvatska poslovica... Ne secam se tacno , stao mi mozak. Oprosticesh, nama Vojvodjanima je u karakteru da jedno pocnemo da pricamo, pa onda zaboravimo.
juzni vetar
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Ja uvek kad dodjem na forum, prvo pogledam da li si ti online. Bez zezanja!
Ali , nema te... I uvek te spomenem, uvek biseru.
Nadam se da si ok i gde god bila u ovom trenutku znaj da sam mislima uvek uz tebe.
A na forumu ima zenskog sveta, nije da nema, ali eh...
Ja navikao da se zezam sa tobom, pa mi prazno oko srca kad tebe nema ovde.
tvoj prijatelj raptor!
jashar, jashar, jashar...
Konjanik Ludi Bosanac
evo samo da se javim, da ne bi pomislila kako sam zaboravio na raju!
Nadam se da si OK...
Kisić
crnibiser samotvoja24
Oooooooooooooooooooo vuidim ja ko samo ovdje misli na menne..moj Raptor i moj Konjic ljubim ja vas..evo i ja se ko Lesi vratila
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma