:: |
Autor |
Poruka |
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja to radim na mnogo sufisticiraniji nacin, ali to je ipak tajna velikih majstora.
|
|
|
|
|
|
monikaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86
|
|
hmmm....ne jer je to bolestno...morate tako da on ne zna...hehe....i ne odma napast....
|
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Niti to radim, niti mi je ikada palo na pamet. Ja sam 100% iskrena u vezi, ocekujem to i od druge strane. Nema potrebe za izigravanjem inspektora Dragujceta.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
grbiclazar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 67 Mesto: Novi Sad
|
|
Da u pocetku dok se ne uverim da stalno prica istinu.
|
|
|
|
|
|
sikaa2007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 52 Mesto: trogir
|
|
Neradim to ali ponekad se bavim mišlju kad upadnemo u prepirku da bih možda i trebao u nekoj maloj kolicini ali to od toga brzo prijede u opsesiju
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Pa zavisi. Uglavnon kada sam u vezi moram imati povernja u decka.
Ako dodje do toga da pocnem da sumjam u njega, i proveravam to znaci da smo pri kraju inace nama razloga.
Sigurno, jako je ruzno kada nemas poverenja u partnera i kad proveravas u tel ili po dzepovima svsta...
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
E pa ja ga provjeravam, ali na sasvim drukciji nacin. Pitam ga nesto, onda ga za mjesec dana pitam opet isto pitanje da vidim jel vjerodostojan svojim odgovorima.
Ali inace njegov mob ne provjeravam, jer znam da ima samo moje poruke, ne daje oskolo svoj broj, i znam da nebi niti pogledao drugu dok sam ja uz njega. Jednostavno vjerujem mu potpuno, ali ponekad ga volim provjeriti....onako..... za svaki slucaj.
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | [b] E pa ja ga provjeravam, ali na sasvim drukciji nacin. Pitam ga nesto, onda ga za mjesec dana pitam opet isto pitanje da vidim jel vjerodostojan svojim odgovorima. |
ahahahaha fenomenalno !!!!
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
verujem mu...i jbg...
ako me izvara...izvarao je, to je zivot.
vratitje mu se.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ne radim to...ako sam snekim znaci da mu verujem :puzle:
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Jednom sam to napravila i ne bih vise nikada preglupo je to, ali nisam razmisljala da to ja ne bih htjela da meni netko radi i da to uopce nije ugodno niti lijepo.
tako da nema sanse da bih provjeravala na bilo koje nacin
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja mog dečka ne provjeravam uopće a i zašto bih to radila? Vjerujem mu i uvijek mi kaže sa kim će bit i što će radit i onda nemam potrebu za provjeravanjem...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|